Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek ha a pasi akivel randizgattok fösvény, zsugori?
Aztán az is lehet, bár ez a fönyeremény verzió lenne, hogy a családját segítí, és minden fillérjét haza adja, magának meg csak annyit tart meg, ami az alapszükségleteit fedezi.
Bár 1 gombóc fagyira ebben az esetben is meg tud hívni, mert ebben az esetben az ember inkább nem eszik, de a másik embert meghívja.
Én nem szoktam hagyni, hogy az elején a pasi fizesse az én részem.
Viszont jól szokott esni, ha látom rajta, hogy tényleg meg akar hívni, mert nem tartja ezt kihasználásnak, sőt még ő érzi kellemetlenül magát, ha nem fizethet.
Nem érdekelne, hogy fizeti-e a részem. De az zavarna, hogy kerüli a fizetős programokat. Hisz mindenki fizetheti a saját részét.
Mi lesz később? Nem mentek sehova, mert jajj pénzbe kerül? Na, nekem ez nem tetszene.
Az ilyen típusú ember ne akarjon randizni, ismerkedni...
7 "mert imád.."
Nah ez az a pont amikor vedd fel a nyúlcipellőt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!