Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek ha a pasi akivel randizgattok fösvény, zsugori?
ismerős a csávó, akiről írsz. Nem kizárt, hogy az exemről van szó.
Vágd ki a francba, mert egy idő után a te lóvéd kell neki, tapasztalat.
Nekem túlzás lenne, ha lenne pénzünk, de soha semmit nem vennénk, nem szórakoznánk kicsit, hanem mindig gyűjtenénk valamire.
Pedig én előrelátóbb típus vagyok, tehát azt sem pártolom, hogy szórni kell a pénzt ezerrel. Még azt is megérteném, ha egy valamire spórolna, ami miatt max. néhány évig jobban össze kell húznia magát. Mondjuk saját lakásra.
De ha ilyen sincs, csak ennyire zsugori, akkor nagyon nem lennénk egyformák, szerintem nem jönnénk ki ilyen emberrel sokáig.
Nem. Volt ilyen pasim. Amúgy fél millát keresett, de magán kívül másra nem költött volna. Az elején nem különösebben zavart.
Amikor kicsit később kijelentette, hogy ha gyerekünk lesz, akkor én maradjak vele otthon hároméves koráig, és a gyedből, gyesből finanszírozzam a kiadásaink felét, mert az úgy igazságos... azóta se érti, mi ezzel a gond.
Nem, szerintem szörnyű egy ilyen emberrel még egy sétára elindulni is, hogy egy 39 ft-os ásványvizet is sajnálna megvenni az aldiban.
Nem várnám el, hogy a legdrágább klubba, étterembe igyunk 1-1 pohár jegesvizet citromkarikával 1500 ft-ért, de azért ne legyen már ennyire skót. Ha többet nem egy üdítőt fizessen a séta közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!