Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is azt tapasztalja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is azt tapasztalja, hogy a mamahotelt mindenki leszólja, de a pasihotelt senki? Mindig is megvolt ez a kettős mérce férfi vs nő?

Figyelt kérdés

Van olyan, aki tényleg elhiszi, hogy a nők többsége ennyivel több erőfeszítést tenne az anyagi függetlenségért? Mert csak szólok, az minden, csak nem igaz. Az átlag 20-30 éves nő mamahotelezik/pasihotelezik. Ennyit erről. És nem, az sem ér ha a faszi albérletben lakik, mert nyilván akkor feleznek. Ebből nem következik az, hogy az a nő egyedül is belevágott volna, főleg most hogy növelték az albi árakat is, de gondolom ez sem zavar senkit.

Nem értem milyen jogon szólnak le férfiakat, ha még ők sem anyagilag függetlenek, tudod ki hiszi el, hogy egy átlag 25 éves nő egyedül kiperkálja az albit+rezsit. Még diplomával se feltétlenül, mert kell a tapasztalat ahhoz, hogy megkeressél annyit.

2024. ápr. 10. 14:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%
Azért nem pasihotel, mert a nőre nem főznek, nem takarítanak, ellenben a férfira sokszor ott is.
2024. ápr. 10. 16:40
 12/34 anonim ***** válasza:
31%

Egy nőt sem ismerek, aki 25 felett az anyjával lakna, szingliket sem. Egyik barátnőm örökölt 5 milliót, kipótolta és vett egy kőbányai panelt, nyilván kb 6-8 éve még nem 50 millióba kerültek, de nem kellett hitelt sem felvennie. Külföldön dolgozott előtte pár évet raktárban meg ápolóként, abból volt félretett pénze.

Egy másik mielőtt “pasihotelbe” ment volna, egy lány lakótárssal béreltek albit. Apukámnak van egy panelje amit kiad, azt két diáklány bérli, 95K/szoba, ennyit azért bárki kipenget.

Egy harmadik egyedül bérel albit, szintén valahol kőbányán, az nem tudom mennyi, de gondolom nem kerül vagyonokba, nem egy nagy lakás.

Megjegyzem a srácismerőseimnél kb ugyanez a helyzet, van aki vett lakást, van aki albizik, ki egyedül, ki lakótárssal, de nem túl gyakori a mamahotel/pasihotel 25-30 körül/felett.

2024. ápr. 10. 16:50
 13/34 A kérdező kommentje:
8: Az is, de nem az a lényeg, hanem hogy a pasijáé a lakás/ház. Máskülönben esze arra nem lenne, hogy költözzön.
2024. ápr. 10. 17:39
 14/34 A kérdező kommentje:
11: Kifogások. Én olyan pasast nem ismerek. Nem kell a pasihotelt mentegetni. Attól még, hogy a te pasid ilyen, másra ez nem érvényes. A pasihotel, az pasihotel.
2024. ápr. 10. 17:41
 15/34 A kérdező kommentje:
12: Én igen. Sőt még 40 évesen is. Nem értem, miből gondolod, hogy ez az általános amit írsz, én mostanában nagyon sok nővel ismerkedtem meg és mindannyian a szülőknél lakott.
2024. ápr. 10. 17:43
 16/34 A kérdező kommentje:
9: Te soha nem voltál se egyetemista, se kolis, mert azok az összegeknek közük sincsen egy normális albihoz. Nem is értem hogyan akarod a kettőt egy lapon említeni.
2024. ápr. 10. 17:46
 17/34 anonim ***** válasza:
61%

Első vagyok.

Ismerkedtem olyan milffel is, aki 45 éves volt és az anyjával élt (ilyen vagy olyan okból kifolyólag). Szóval ez nem kortól függ ki meddig van valamelyik szülővel.

2024. ápr. 10. 18:05
 18/34 anonim ***** válasza:
41%
#16 de édes, képzeld most is egyetemista vagyok és saját magamat tartom el, albiban lakom. Ha ez ember dolgozik meg lehet fizetni. Nem tudom neked milyen lakhatási elvárásaid vannak amiket egy basic munkából nem tudsz kifizetni
2024. ápr. 10. 21:11
 19/34 A kérdező kommentje:
18: Édesem, képzeld van ám olyan is, hogy önköltséges képzés, amit ugyancsak fizetni kellene. Mit gondolsz, minek vesznek fel az emberek diákhitelt? Ha az albi nem is viszi el a pénzt, akkor a diákhitel + kaja már végképp elviszi. És akkor te próbálod itt beadni mindenkinek, hogy ez milyen könnyű? Ráadásul ezek csak a diplomások voltak, akiknek nincsen olyan végzettsége még rosszabbul állnak! Meg egyébként milyen nappalis képzés van, ami mellett simán lehet "basic" munkákat nyomni? Én annak idején duális képzésben csináltam. Nem mintha neked ez bármit is mondana. És nem, az nem kifogás, hogy levelezőn vagy, mert lehet, hogy te most elköltöztél otthonról, de az csak te vagy, más maradni fog, mert úgy van vele azt bárhonnan lehet csinálni.
2024. ápr. 10. 22:07
 20/34 anonim ***** válasza:
48%
#19 nem mondom higy könnyű, de meg lehet oldani. Az kerül egyébként önköltsegesre aki nem tanul elég jól, szóval ha azon vagy/voltál az szintén a te hibád nem másé
2024. ápr. 10. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!