Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban nem férfias ha 90...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem férfias ha 90 percenként fényvédőzöm kint tartózkodás esetén?

Figyelt kérdés
Már szóltak meg érte lányok, mikor mondtqm hogy most lekell ülnöm ki kenni az arcom nehogy kárt tegyen benne a nap, előveszem a tükört és fényvédőt, 5 perc amíg felteszem hogy meglegyek vele elégedve

2024. ápr. 10. 11:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
11, nem, Törpilla vagyok, aki szeretné, ha több férfi nézegetné magát a tükörben, és változtatna, amin lehet.
2024. ápr. 10. 16:11
 22/30 anonim ***** válasza:

15

Ennek a koreai fényvédőnek leírnád a nevét? Hol rendeled?

2024. ápr. 10. 16:47
 23/30 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom, engedi-e beszúrni ezt a linket. Itt, ezen az oldalon volt egy eladó tavaly, tőle rendeltem kereken 5000 forintért.

2024. ápr. 10. 16:53
 24/30 anonim ***** válasza:
Előző voltam, most is, ha legördülsz, látod, hogy vannak eladóak, most éppen 5500-ért.
2024. ápr. 10. 16:53
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Egy percig nem lennék ilyen pasival
2024. ápr. 10. 18:49
 26/30 anonim ***** válasza:
A naptejezés nagyon is dícséretes, főleg világos bőrszínnel. Az öregedésgátlás első parancsolata! Ami itt probléma lehet az egyrészt a butaság és a kényszeresség hogy 90 percenként újra kell kenni miközben nem történt vízben lubickolás ami levitte volna, másrészt a kényeskedés, hogy ezt tükörrel és hosszú percekig csinálja valaki. Bakker ez még tőlünk nőktől is szánalmas lenne. De minimum irritáló. Ki a rossz nyavalya nem képes arra hogy tükör nélkül bekenje a képét egy naptejjel, kb 10 mp alatt? Én még külön terméket is használok a szemkörnyékemre (Shiseido) de nem bohóckodom tükörrel. Ember, ha ez nem kamu akkor szedd össze magad még mielőtt valaki babája leszel ezzel a tollászkodással :D
2024. ápr. 10. 19:36
 27/30 anonim ***** válasza:
14-hez: rendszeresen jártam immunbetegség miatt bőrgyógyászhoz, úgyhogy nem kell okoskodni tudás nélkül! Nem hiába mondtam azt sem, hogy mindenki más beállítottságú. Én nem bután okoskodtam. :P
2024. ápr. 11. 12:30
 28/30 anonim ***** válasza:
Illetve nem szóltam be eddig, ebben is látszik különbség.
2024. ápr. 11. 12:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Óriási hülyeségek vannak például a bőrrákról és a tüdőrákról... De nem én fogok kiselőadást tartani.
2024. ápr. 11. 12:33
 30/30 anonim ***** válasza:
Talán pont ezek a sz*rok (is) kivált(hat)ják az emberi szervezetben a bőrrákot.
okt. 24. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!