Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban nem férfias ha 90...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem férfias ha 90 percenként fényvédőzöm kint tartózkodás esetén?

Figyelt kérdés
Már szóltak meg érte lányok, mikor mondtqm hogy most lekell ülnöm ki kenni az arcom nehogy kárt tegyen benne a nap, előveszem a tükört és fényvédőt, 5 perc amíg felteszem hogy meglegyek vele elégedve

2024. ápr. 10. 11:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

10.

Te vagy az Törpojáca? [link]

2024. ápr. 10. 14:04
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed. Mindenkinek ezt kéne csinálni.
2024. ápr. 10. 14:16
 13/30 anonim ***** válasza:
60%
Akárhol olvastad vagy akárkitől olvastad, ez így hülyeség. Nincs ilyen tudományos megállapítás, mert nem általánosítható mindenkire. Ha most megkérdezném a bőrgyógyászomat, ugyanezt mondaná.
2024. ápr. 10. 14:21
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
#8-as a saját dolgod, hogy mennyire leszel bőrrákos (ami nem 35 éves korig jön ki) csak remélhetőleg nem az állami állami eü. rendszert terheled majd
2024. ápr. 10. 14:39
 15/30 anonim ***** válasza:

"Én csak a tudományt követem ami szerint ha izzad az ember és kint van a napon 90 percenként újra kell kenni a teljes védelem érdekében."

Ha JÓ fényvédőd van, akkor nem kell. Én is alaposan megszívtam tavaly egy Niveával, mert kifogyott a koreai fényvédőm, és hirtelen kellett valami. Az első izzadásnál a Nivea (kifejezetten arcra, 50 faktoros) egésze lefolyt, és kutyagumit sem ért. Gyorsan sikerült neten keresztül szerezni a korábbi koreaiból egy újabb flakonnal (idén is azt használom), és többet nem szenvedett a bőröm. Szóval, kérdező, vannak fényvédők, amelyek izzadás esetén is igenis a helyükön maradnak. Japán, illetve koreai márkákat ajánlanék figyelmedbe, nézz szét a Krémmánián, keress rá arra a kifejezésre, hogy SPF50 és (ez nagyon fontos!!!) PA++ .

A másik. MEG LEHET TANULNI tükör nélkül is feltenni a fényvédőt, és egyenletesen eloszlatni. Tavaly nyárig én is azt hittem, hogy csak tükörrel lehet feltenni. De (munkahelyi időhiány miatt) kényszerhelyzetbe kerültem, és amíg az első flakon koreai fényvédőm ki nem fogyott, addig tökéletesen védve volt az arcom. Sőt, az volt a tapasztalatom, hogy amikor nem látom magam, és úgy kenem be a képem, akkor egy picivel több fényvédőt teszek föl, ami egyértelműen hasznára szolgál az arcomnak, és nagyobb biztonságban van.

2024. ápr. 10. 14:44
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ha ennyire kiakad ezen minden lány/nő, az azt jelenti nagyon piperkőc lehetsz.

Gondolom nem bekened az arcod es kesz hanem percekig nézed a tukorben kényszeresen,tök mindegy éppen hol vagytok,mi a program.

2024. ápr. 10. 14:45
 17/30 anonim ***** válasza:

Előző voltam. A kelet-ázsiai fényvédők azért is jobbak, mert ott, ugyanazon a földrajzi hosszúsági fokon sokkal, de sokkal durvábban pörköl a nap, mint Európában, tehát ők rá vannak kényszerülve az extra védelemre. Ráadásul az áraik is NAGYON jók.

Küldjek priviben linket és termék tippeket, kérdező?

2024. ápr. 10. 14:46
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

"Valóban nem férfias ha 90 percenként fényvédőzöm kint tartózkodás esetén?"

Te is tudod a választ. Nagy átlagban, egyszerűen még nem nőtte ki a kultúránk a régi felfogást, hogy az a férfias, aki kemény és segédeszközök nélkül is bírja a környezet kihívásait. Valaki szemében ha bármivel is kenegeted magad, akkor egy kis b.zi vagy. Valaki odáig már felfejlődött, hogy a kenegetés belefér, de tükörben megnézni magad nem.

2024. ápr. 10. 15:11
 19/30 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom mert egyáltalán nem férfias kifejezés az amit te használtál. Ha az én barátom mondaná ezt elég furcsa szemmel nézném rá hogy mi a f*sz? Meg tükör? Ez olyan kislányos dolog. Egyszerűen mond azt hogy pillanat bekenem az arcom. Kérdezik miért? Mert hamar leégsz oazt kalap. Nem kell ez a nyálas elszólás hogy öregít a nap meg ilyesmi.
2024. ápr. 10. 15:48
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Pedig paradox módon pont az a férfias, aki a görcsös macsóskodás ellen megy.
2024. ápr. 10. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!