Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső tulajdonságok vannak egy férfiban, amik miatt kuka lesz számodra? Minden apróságra kíváncsi vagyok. Lehet privátban is írni, aki esetleg fél hogy le lesz pontozva miatta.
Kövérség pocak, vagy az a nagyon vézna az kizáró ok.
Annyi, hogy nálam alacsonyabb ne legyen.
Az arca is sokat számít, de ezt látni kell. Mert volt már olyan barátom akinek nagyobb volt az orra mégsem volt az a hatás mert az arca feje haja azt úgy eltakarta úgymond.
De van akinek sajnos...nem tehet róla de tényleg előnytelen az arca nagy fül orr...
szerintem az orr a legrosszabb, a legjobban az ronthat el egy arcot.
Nem értem, miért lényeg, hogy miről tehet és miről nem...
A vonzalom nem annak a kérdése, hogy XY tulajdonság megváltoztatható-e. A down szindrómás sem tehet róla, hogy beteg, de ettől még nem lesz vonzó. Az alacsony férfi sem tehet róla, de ettől még nem fog tetszeni nekem.
Ápolt legyen a foga.
Ne legyen büdös a szája.
Pl a szőrös hát nálam taszító, büdös láb szintén, zsíros haj is ide, kerekedő has…
Kicsi golyók, picike szerszám.
- igénytelenség (zsíros, kócos haj, kirohadt fogak, bűzös testszag, kirongyolódott szakadt ruhák, előnytelen haj, ápolatlan szakáll)
- fültágító
- sufni tetoválások
- melegítőben jár mindenhova
- kehes 11 éves kisfiú testalkat
- elfolyósan kövér testalkat
- amorf módon túlgyúrt testalkat
- sztómazsák
- metroszexualitás (nőies műköröm, smink)
Sztómazsák? 😂
Jó amúgy amiket leírtál az szerintem mindenkinek alap dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!