Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tehetnéd/teheted, akkor vennél 350 000 Ft-ért a párodnak almás telefont?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 8. 11:14
21/27 anonim válasza:
16
Igazi magyar proli mentalitás. Többszázezres telefon hitelre, mert pénzünk az nincs, de villogni azt azért kell. És hát ki tudjuk azért fizetni. Még kell hozzá pár nagy logós (hamis) cucc, és máris megszületett a telepi menő gyerek.
22/27 anonim válasza:
21: te nagyon okos magyarból felmentett, pont leírta, hogy akkor éri meg hitelre venni, ha az embernek nincs hitele.
23/27 anonim válasza:
Kedves 21!Olvassál Széchenyitől Hitelt..Informatikus vagyok 7 számjegyű keresettel.Pont nem az Apple a kedvencünk de ha veszünk valamit akkor 10-12 havi KAMATMENTES hitelre veszem..Mindig megadják..Miért csinálom?Mert a megtakarításom befektetési alapokban van,és a tőzsdén..Éves szinten a nyereségem több mint egy ilyen telefon értéke..Megvehetnem abból is de azt visszaforgatom..Tudod amikor a Tőzsdén átlagban évi 35-50%-ot lehet keresni,akkor hülye lennék nem ott fialtatni a pénzem s helyette 0 % kamatra venni bármit..De tudom én vagyok a hülye..:-)
24/27 anonim válasza:
Vennék de még nem vettem. Viszont többször is kaptam 200+ ezres legókat.
25/27 anonim válasza:
23
A többség nem tőzsdézik, nem takarít meg, hanem hitelre vásrol mindent is. Azt csak megjegyzem, hogy ugyan nem tőzsdézem, de vannak megtakarításaim, de váratlan esetekre 1-2 milliót sima számlán hagyok. És ebből veszek telefont is. Nem hitelre, igaz nem is 400 ezerért, pedig megtehetném.
26/27 anonim válasza:
Jó hülye vagy ha váratlan esetekre 2 milliót számlán hagysz már bocsi..Vannak azonnal likvidálható befektetési elemek..S addig is kamatoznak..
27/27 anonim válasza:
Nem tudom, vettem már neki 200-ért kávéfőzőt, lehet h telefont is vennék.
De ő is vett már nekem pl autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!