Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40-50 közötti, esetleg 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 közötti, esetleg 50 feletti nők! A párotok kedvéért felvennétek a strandon tanga bikinit, vagy egyrészes tangás fürdőruhát?

Figyelt kérdés

Bevállalnátok ennyi idősen is, ha korábban mondjuk soha nem hordtatok ilyen fürdőruhákat? Ha igen, a kettő közül melyiket vennétek fel inkább?

Ha lehet, életkort is írjatok.

2024. ápr. 8. 09:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Nem szeretem a tangát, kitörli a szt az ember seggéből de minimum a szaftot. Szóval ennek tudatában számomra undorító és másokon is.

Annyiban felvenném hogy jó seggem van 48 évesen is, de a jó segg másban is jó, miért kéne rá pont tanga. Nekem az am túl szexi strandra, nem tartozik másra csak a páromra. Kissé közönséges, de amúgy nincs vele bajom.

Az, hogy a párom kérné vegyem fel strandra, viccből egyszer felvenném, de cserébe én is megszabom neki mit mikor vegyen fel öltözéket hogy valahogy azért kinézzem mellettem.

2024. máj. 2. 10:36
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Tuti nem. És nem a korom miatt. 20 lennék akkor sem venném fel. Az már túl pucér öltözet számomra.
2024. máj. 16. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
Tanga bikinit felvennék.
2024. máj. 17. 06:47
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Sosem hordtam fehérneműben sem ilyet, és nem is venném fel sehová. Strandra rövidnadrágot( combközépig érő, fekete), és sportmelltartót veszek fel.
2024. máj. 26. 22:00
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Vagy bugyi nelkul, vagy nem gettos bugyiban. Fiatalon is gusztustalannak talaltam. Rio de Janeiro meg nyocker.
2024. máj. 26. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ha csak az ő kedvéért vennéd fel, és amúgy neked nem komfortos, akkor ne.
2024. máj. 27. 08:38
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

#14 Nekem meg az lenne nagyon kényelmetlen.

Nem vagyunk egyformák :-)

2024. máj. 27. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
igen
aug. 9. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!