Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb (150-160cm)közötti lányok, nők nektek milyen magas pasik-férfiak jönnek be?
160-175 között ideális, 180-ig belefér.
Én 155 vagyok.
4es vagyok
Nnnnajó, eddig 2en írtak rám.
Mákos -meggyes Izéke - a 3ból amúgy még ő volt a legnormálisabb, mert ő várt 1 levélváltást, mielőtt kifejti, hogy szerinte még f*szt sem láttam.
és
yback44986, aki egyből két levélben is azonnal a tárgyra térve lábfétises játékokat ajánlott.
Srácok, takarodjatok már! A ti fajtátok miatt zárkóznak el a nők a GYK-n való ismerkedés gondolatától is! Ocsmánykodjatok máshol!
170 és 180 között. A kisugárzás meg nagyon is számít.
161 cm vagyok.
off topic:
4. igaza van, én pl egy átlag pasi vagyok de már direkt nem írok itt egy csajnak sem mert látszik rajtuk hogy eszméletlen sok barom zaklatja őket, pedig itt az írások alapján sok normális nő van. csak tartok attól hogy engem is vmi láb fétises perverznek könyvelnének el, egy szia van kedved beszélgetni után is akár.
175 cm magas vagyok pedig kb jó magasság sok csaj mellé de hát ez van xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!