Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Számotokra mitől lesz egy férfi kiábrándító?
10
Nem kell Pesten lakni ahhoz, hogy az ember normálisan éljen. De bocsi, hogy normál körülmények közt élve nem akarunk olyat, aki az önállóságig nem jutott el.
Igénytelen a külsejére, környezetére
Buta
Sokat iszik, dohányzik
Sokat káromkodik, már egyfajta töltelékszónak használja
Folyton panaszkodik mindenért, de nem tesz semmit, hogy változtasson a neki nem tetsző dolgokon
Nem vállalja a felelősséget, mindenről más tehet
Aggresszív
Nem lehet vele normálisan kommunikálni
Megbízhatatlan
Ápolatlan, durva, megcsalja a párját, lekezeli a nőket, nincs terve az életben, túl negatív. Nem dolgozik, nem tanul, eltartatja magát.
Szerencsére ilyenek nincsenek a környezetemben.
Van egy pasi, aki nagyon tetszik, megtudtam, hogy dohányzik, hát de kár érte, de sajnos ez is teljesen kizáró ok.
15
Valaki nem hallotta még az "automatizáció" szót. :))
Amúgy meg igaza van a 14-esbek, csak gondolom rosszul esik belátni. Én is látom, hogy szar helyzetben van az ország, de azért egy felnőtt férfitól nem olyan hű de elképesztően nagy elvárás, hogy tudja önállóan eltartani magát és ne anyuci mellett éljen a gyerekszobában.
Ha ott tartunk, hogy ezt sem lehet elvárni, akkor tényleg nincs remény.
16
Igaza van valóban. Én 18 éves korom óta Ausztriában élek egyedül, albérletben.
Viszont azért az meg pont a nőkre jellemző, hogy jönnek ezzel a leválás dologgal meg "igenis ne lakjon a szüleivel" dumával és a többség soha az életében nem tartott fent egyedül albérletet, hanem az egyik pasitól a másikhoz hurcolt át. A nők többsége ugyanúgy a szülei lakásából óbégatja ezt a "nem férfi aki otthon él" dumát, vagy épp az aktuális faszi kuckójából.
Ezt csak úgy "érdekességképpen" írtam. Nyilván vannak nők, akik szintén önellátóak 20-25 évesen, de többség egyáltalán nem, csak odacuccolt az aktuális kandúrhoz. Ez pedig szintén nem a klasszikus "leválás" amit ők hangoztatnak.
17
Nos, nem tudom, milyen körökben mozogsz, de én egyedül élek, akárcsak a barátnőim többsége. Na és ha egy pár közös albérletben van, az nem a "pasinál élés", csak jelzem. Annyi fiatal srácnak meg nincs saját lakása, hogy igaz legyen, amit írsz, szóval inkább ne hazudozz.
18
Én nem saját lakásról írtam. Én azt írtam, a nők többsége ugyanúgy NEM tartott fenn soha egyedül egy albérletet saját keresetből, hanem fogta magát és cuccot az aktuális kandúrhoz, ami totál mindegy hogy albérlet vagy saját lakása a férfinak. Amikor meg vége lett, akkor cuccolnak vissza a mamához, vagy át az új faszihoz.
Olyan körökben mozgok, ahol tisztán látom azt, amiről írtam 😀 Az hogy neked fáj az igazság, az a te problémád. Semmivel sem vagytok különbek mint a férfiak. Szóval inkább te ne hazudozz kiscsillag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!