Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból férfiaknál az egyediség meddig vonzó, és mitől kezdve inkább kellemetlen?
# 11
akkor ne írj magamfajta hülyéknek
# 11
nagyon fontosak neked a tűpontosan meghatározott dolgok, nem is írkálsz csak úgy a világba, a magamfajta hülyéknek, előre megtervezted az életed, alapvetően jobbnak, felsőbbrendűnek érzed magad másoknál, ahogy írtad nem sz*rsz el még egy mondatot sem magamfajta hülyékre.
Ott vannak az ingatlanjaid, az autóid, befektetéseid, legyél boldog velük.
6
Dehogy. Csomó tucat béna van...
Ezt nem lehet skálán meg forráspont jellegűen meghatározni. Nagyon különc is lehet az illető, amíg olyan jelleggel különc, ami nekem tetszik, és kicsit különc is lehet olyan, akitől hányok. Pl. nekem nem gond, ha a férfi lakkozza a körmét, de hányok a fültágítótól. És ez tényleg csak egy egyszeri példa. Különleges hobbiból is van, ami szerintem nagyon menő (pl. teknősmentés az Amazonas mentén, steptánc, versenyszerű legóépítés), meg olyan is, amitől sikítófrászt kapok (ezo-spiri dolgok, agykontroll, utcai harc).
Ha vmi olyat tudnék mondani, ami egy szint, és zavar, az az a típusú különcség, amikor már a társadalomból is kivonja magát az illető. Na, olyannal nem jönnék össze, annál komformabb vagyok. Követem az illemszabályokat, örülök, hogy olyan társadalomban élünk, ahol vannak keretek, nem gond nekem pl. bejelentett munkát végezni. Ilyen emberrel nem találnánk meg a hangot, és tapasztalat, hogy elmondja a komformabb felet mindenféle agyatlan birkának meg robotnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!