Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Magassarkú vagy lapostalpú? Mennyire számít az egyediség?
Jövőhéten évnyitó lesz, és lesz két új évfolyam, és én -, mint szerintem minden lány -, szeretnék tetszeni a srácoknak. Szerintetek egy évnyitóra a magassarkú vagy lapostalpú alkalmasabb? Valószínűleg a legtöbben magassarkúban lesznek, ezért vetődött fel bennem a kérdés, hogy ti értékelitek-e, ha egy lány nem tömeg, hanem egyedibb?
Főleg a 15-19 éves fiúk válasza érdekelne, de mások is bátran írhatnak véleményt. Köszönöm!
Nekem tetszik ha egy lány magassarkút visel, feltéve ha tud menne járni.
A középsulis csajokat nézve, lehet, hogy ha megtanulod viselni akkor egyedibb leszel, mert a legtöbb csak csetlik-botlik a 13 centis rib ...crobogóban, ahelyett, hogy venne egy csinos, kisebb sarkú cipőt és megtanulna először abban menni.
En jobban szeretem, ha egy lany egyedi...
Viszont 15-16 eves fiukat meg csak a nemiszervuk hajtja.. (tisztelet a kivetelnek)
Szoval, ha kilencedikes tizedikes fiuknak akarsz tetszeni akkor valassz magassarkut. Ha 16 felettieknek akkor inkabb lapostalput vagy max 5 centiset valassz. Jobb, ha nem olvadsz bele a tomegbe. Ha kilogsz a sorbol, akkor sokkal jobban felfigyelnek rad.
En baratnom 182 centi magas, altalaban
tornacipot, balerina(?) Fogalmamsincs hogyhivjak :) cipot hord... A ruhai is teljesen elternek a mostani plazacicak ruhaitol... latszik, hogy nem erdekli masok velemenye. ( egyebkent nagyon sokan megdicserik a stilusa miatt) Szoval merj mas lenni ! Hosszu tavon megeri :)
19/F
Ha kicsi vagy, kell a magassarkú, hogy optikailag legalább közelítsd a többi lányt. De ha egy magas lány húz fel magassarkút, azt úgy sem tudod űberelni.
Egyébként meg tök vicces hogy tetszeni akarsz a sok kis tizenévesnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!