Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Magassarkú vagy lapostalpú? Mennyire számít az egyediség?
Jövőhéten évnyitó lesz, és lesz két új évfolyam, és én -, mint szerintem minden lány -, szeretnék tetszeni a srácoknak. Szerintetek egy évnyitóra a magassarkú vagy lapostalpú alkalmasabb? Valószínűleg a legtöbben magassarkúban lesznek, ezért vetődött fel bennem a kérdés, hogy ti értékelitek-e, ha egy lány nem tömeg, hanem egyedibb?
Főleg a 15-19 éves fiúk válasza érdekelne, de mások is bátran írhatnak véleményt. Köszönöm!
Mert a 19 éveseket nem a farkuk irányítják... Ekkora hülyeséget :) Halálodig a farkad fog vezetni, de valaki inkább az eszére hallgat, valaki nem. Pont, hogy 18-22 évesen tombol a szexuális vágy, na mindegy...
A kérdésre válaszolva: A fiúk nem igazán nézik, hogy hány centis a magassarkúd, milyen alakja van a lapos talpú cipődnek, milyen színű a körmöd, stb... A magassarkú viszont feltűnőbb, és nekem pl. tetszik is. Ennek persze köze sincs a "farkam vezérel"-hez, egyszerűen jobban bejön, tehát tényleg egyénfüggő :)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!