Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki rajtam kívül, aki boldogtalan a házasságában?
Ezen mi a kamu? Nem is írtam semmit magamról.
Utolso, írtam, nem párt keresek. Nem ugrok semmibe, nem keresek sérülteket :D kíváncsi vagyok mások hogyan élik meg a mindennapokat így, hasonlókra.
Én szeretem a férjem, de egyszerűen egy csomó dologban nem értünk egyet, nem tud kompromisszumot kötni, úgy érzem mindig más a prioritás, nem az én kéréseim. És nem tudunk egymással kommunikálni. Mármint problémákkal kapcsolatban. Nagyon rossz köztünk a kommunikáció. Gyakran vitatkozunk, úgy érzem megőrülök ettől az egésztől, de nem akarom elhagyni. Egy éve vagyunk házasok, van egy 4 hónapos babánk.
hát...szerintem nem tetted jól, hogy kiírtad ide ezt a kérdést, illetve hogy leírtad ezeket a részleteket. 1 éve vagytok házasok? Nem tudtok kommunikálni? Szerintem borítékolható, hogy miket fognak ide írni. De hát te is érzed, hogy nem oké a dolog. Megerősítést vársz? A kezdő löketet?
De nem is kell igazából leírnod a részleteket. Nem boldog a házasság=válás
Igen, meg lehet ezt rágni sokszor, körbe lehet járni, de a vége ez lesz.
"Van még valaki rajtam kívül, aki boldogtalan a házasságában?"
Jelen.
"Nálatok mi a probléma?"
Az, hogy a feleségem mélységesen hátba szúrt és olyan helyzet elé állított, amiből nehezen tudok kikeveredni. Meg nehezen tudom feldolgozni is. A házasélet nem habostorta, nekem most éppen se hab, se torta nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!