Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki rajtam kívül, aki boldogtalan a házasságában?

Figyelt kérdés
Nálatok mi a probléma?
2024. ápr. 5. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*csap le
2024. ápr. 5. 21:32
 12/18 A kérdező kommentje:

Ezen mi a kamu? Nem is írtam semmit magamról.

Utolso, írtam, nem párt keresek. Nem ugrok semmibe, nem keresek sérülteket :D kíváncsi vagyok mások hogyan élik meg a mindennapokat így, hasonlókra.

Én szeretem a férjem, de egyszerűen egy csomó dologban nem értünk egyet, nem tud kompromisszumot kötni, úgy érzem mindig más a prioritás, nem az én kéréseim. És nem tudunk egymással kommunikálni. Mármint problémákkal kapcsolatban. Nagyon rossz köztünk a kommunikáció. Gyakran vitatkozunk, úgy érzem megőrülök ettől az egésztől, de nem akarom elhagyni. Egy éve vagyunk házasok, van egy 4 hónapos babánk.

2024. ápr. 5. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

hát...szerintem nem tetted jól, hogy kiírtad ide ezt a kérdést, illetve hogy leírtad ezeket a részleteket. 1 éve vagytok házasok? Nem tudtok kommunikálni? Szerintem borítékolható, hogy miket fognak ide írni. De hát te is érzed, hogy nem oké a dolog. Megerősítést vársz? A kezdő löketet?

De nem is kell igazából leírnod a részleteket. Nem boldog a házasság=válás

Igen, meg lehet ezt rágni sokszor, körbe lehet járni, de a vége ez lesz.

2024. ápr. 5. 21:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Én inkább szeretném ezt rendbehozni, vagy legalább elviselhetőbbé tenni….
2024. ápr. 5. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok 95%-a ilyenben "él".
2024. ápr. 5. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:
hát a 12-es válaszod alapján elég rossz a prognózis. Ráadásul 1 év után. De biztos lesz majd, aki okosakat mond.
2024. ápr. 5. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:

"Van még valaki rajtam kívül, aki boldogtalan a házasságában?"

Jelen.

"Nálatok mi a probléma?"

Az, hogy a feleségem mélységesen hátba szúrt és olyan helyzet elé állított, amiből nehezen tudok kikeveredni. Meg nehezen tudom feldolgozni is. A házasélet nem habostorta, nekem most éppen se hab, se torta nincs benne.

2024. ápr. 5. 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Kizárt, nem is azért válnak el az emberek, mert boldogtalanok... 🙄
2024. ápr. 6. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!