Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13-14éveseknek miért kell szexelniük?
csak én nem értem ezt vagymi?
még azt se tudják mi az,hogy szex,de már csinálják!
Kérdező nem tudod hány évesek válaszoltak most, és hány évesek amikor leszólták a tizenkét-három éveseket...
Fogalmam nincs, miért szexelnek, fogalmam nincs hol vannak ezeknek a gyerekeknek a szülei, és fogalmam nincs milyen nevelést kaptak ezek a gyermekek az elmúlt tizenkét-három évben.
Én nem tudom elképzelni mit csinál egy 13-14 éves gyerek mikor "dug" (mert nem tudom ezt másképp nevezni). Látják tv-ben, médiában, mindenhol, hallják, hogy az de jó, azt hiszik attól lesznek felnőttek és attól lesznek szépek, okosak...
Én igazából nem ismerek olyan 13-14 évest aki szexel, de lehet csak nem tudok róla:) El se tudom képzelni egy akkoracska gyerek mit tud ezekről a dolgokról.
Igazából jó lenne nekik segíteni abban, hogy megértsék a szeretkezés lényegét, ne a fizikai hanem az érzelmi oldalát is. Egy napon megpróbálok tenni ezért!...
sajnos ez van:(
2o-L
én az első lap másodikja vok és 13 éves!Őszintén szólva sokat beszélünk róla meg hülyülünk hogy "Szúrnád mi?xD"
De komolyan egyikünkben sem fordul meg hogy télleg sexelnénkl:)Bár tény hogy erre én is úgy gondokj mint egy KIRÁLY dologxD
mert mindenhonnan ez jön, tévéből, újságból, haveri körből, hogy CIKI ha nem csinálod.
szerintem nagyon gáz, de kikérik maguknak, ha valaki leszólja őket.
Tapasztalatból tudom, hogy már ilyen korban is elég komoly kapcsolatok vannak, melyek elég sokáig eltarthatnak...
A párok nem tudnak egymással mit kezdeni, ezért hát kipróbálják.. Szerintem ebben csak az a durva, hogy ha valaki nem szeretné elveszteni a szüzességét akkor miért keres 13évesen magának párt?
Én azt mondom, hogy mindenki azzal veszítse el akiben megbízik, akit szeret, és nem 2-3hónapja van együtt az illetővel..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!