Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13-14éveseknek miért kell szexelniük?
csak én nem értem ezt vagymi?
még azt se tudják mi az,hogy szex,de már csinálják!
Hol láttál te ilyet?
Egyaltalán mér vádolsz te minket??
Miattad muszály volt félbehagynom egy menetet a csajommal!!
Persze tudják mi az..
Talán azért jött ez nagyon hamarabb életbe mert vannak akik már e-korban mennek el bulizni és persze jön az hogy rossz társaságba kerül, vagy összejön ott egy idősebb sráccal akinek már több kell mint maximum néhány csók..
És egyszerűen úgymond "szerelmes" majd mikor a pasi azt mondja neki, hogy elhagyja ha nem fekszik le vele, kétségbeesésében megteszi.. De ne általánosíts! Azért legtöbbünknek van elég eszünk..
mert:
-jogaik vannak
-mert már felnőttek
-mert ők tudják, hogy nekik mi a jó
persze ez nagyon nem igaz, de állításuk szerint ez így van. arról senki se szólt, hogy ezt is ésszel kellene elkezdeni.
nem irigylem őket, van barátom is.. ;)
de amugy meg érdekesek vagytok,ti is ám ...itt eddig egy csomo helyen olvastam,hogy hogy leszóljátok akik,13-14éves korukba már szexuális életet élnek,most meg már véditek.ennyi;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!