Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők hogy képesek csodálni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hogy képesek csodálni egy olyan férfit aki lényegében egy bohóc?

Figyelt kérdés

A bohócot úgy értem hogy a pasi az élete minden aspektusában olyan mint egy 'férfi-karikatúra'.

A cégnél más férfiak mérnökök, közgazdászok, tényleg komoly, felelősségel járó munkát csinálnak, ez a pasi ilyen művészféle, plakátokat, meg grafikai baromságokat művészkedik össze.

A többi férfi kolléga sok mindent letett az asztalra hogy olyan életszínvonalon, olyan házban, olyan autóval járjon amilyennel.

Ez a bohóc a teljesítményéhez mérten természetesen buszozik, biciklizik meg ilyen nyomi háromkerekű robogóval jár.

Meg annyi a legnagyobb teljesítménye hogy sportol.

Ami kiakasztó hogy a semmi élete és teljesítménye ellenére bomlanak érte a kolléganők, és tényleg nem fogom fel hogy miért???

A legszánalmasabb dolog az volt amikor a céges születésnapra a nyomi három kerekű robogójával jött és szó szerint sorban álltak a nők hogy kipróbálhassák azt a rokkantkocsiszerű robogót.

Úgy vihogtak sikongattak mint a tinilányok.

Ez döbbenetes, és az igazi, normális férfiakat akik tényleg fel is mutattak komoly dolgokat az életben azokat levegőnek nézik.

2024. ápr. 3. 23:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezo ugyanaz a Balazska, aki a vadnyugati naplementes kerdeseket is gyartja. A keozelet szulemenye az egesz, egy bena zs kategorias mu.
2024. ápr. 5. 09:30
 32/34 A kérdező kommentje:

# 31

naplementés kérdést kérlek linkelj már hogy értsem miről van szó.

2024. ápr. 5. 11:22
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

A férfi-karikatúra pont hogy nem ez a típus. A karikatúra a vélt tulajdonságok felnagyítása... az akkor inkább ez az iszom-hányom-belefekszem, work hard play hard, focidrukker fíling.

És nem, nekem nem bohóc vki, aki nem paródiaszerűen macsós és férfias, meg vélt maszkulinitási attribútumoknak nem felel meg. Nekem nem az a férfias, aki gazdag meg akinek reál beállítottsága van... ennyi nem elég hozzá. A határozottság, kiállás, őszinteség, a gyengébbek segítése... na, az FÉRFIAS. Nem az, hogy hány milla volt az autó.

Nekem is szimpatikus lenne egy ilyen férfi. Jóban van magával, szórakoztató a személyisége... az pluszpont, hogy nem nézi le a művészetet, mert az engem is érdekel. Egyedi, érdekes, jó társaság.

2024. ápr. 8. 14:36
 34/34 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy meg a mérnökök, irodisták között is, akik jó beszélgetőpartnerek, érdekes személyiségek és nem is néznek ki úgy, mint a mocsári rém, bőven tudnak maguknak barátnőt találni. Nálunk is az ilyen kollégák többségének barátnője, menyasszonya, felesége van (jó, van egy olyan is, aki meleg :)).
2024. ápr. 8. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!