Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hogy képesek csodálni egy olyan férfit aki lényegében egy bohóc?
A bohócot úgy értem hogy a pasi az élete minden aspektusában olyan mint egy 'férfi-karikatúra'.
A cégnél más férfiak mérnökök, közgazdászok, tényleg komoly, felelősségel járó munkát csinálnak, ez a pasi ilyen művészféle, plakátokat, meg grafikai baromságokat művészkedik össze.
A többi férfi kolléga sok mindent letett az asztalra hogy olyan életszínvonalon, olyan házban, olyan autóval járjon amilyennel.
Ez a bohóc a teljesítményéhez mérten természetesen buszozik, biciklizik meg ilyen nyomi háromkerekű robogóval jár.
Meg annyi a legnagyobb teljesítménye hogy sportol.
Ami kiakasztó hogy a semmi élete és teljesítménye ellenére bomlanak érte a kolléganők, és tényleg nem fogom fel hogy miért???
A legszánalmasabb dolog az volt amikor a céges születésnapra a nyomi három kerekű robogójával jött és szó szerint sorban álltak a nők hogy kipróbálhassák azt a rokkantkocsiszerű robogót.
Úgy vihogtak sikongattak mint a tinilányok.
Ez döbbenetes, és az igazi, normális férfiakat akik tényleg fel is mutattak komoly dolgokat az életben azokat levegőnek nézik.

Ez a bohóc érdekes. Van személyisége. Te meg a többi hozzád hasonló sorozat gyártmányok vagytok. Szürke egerek. Unalmas droidok.
Én is inkább a bohócot választanám.

22# vagyok
És inkább a bohócot választanám, van humora es lestarja mit gondolnak róla!

Te lenézed, az egy dolog.
Én most tanulok grafikusnak, plakátokat tervezek, könyvborítókat, és a férjem felnéz rám, aki könnyűipari mérnök.
Azt mondja hogy ez az amit nem lehet megtanulni, ez tehetség.
A kislányunk is rengeteget rajzol.

Nálunk dolgoznak olyanok vezetői pozíciókban, akiktől konkrétan hányingerem van és egyébként egyik sem kéne. Nyilván fordítva is így van, mert ugye ki akarna bármi komolyat ,, Segíthetek? " Katikától az alsó polcról, aki húsz éves kocsival jár és hitelei vannak meg némi husija itt - ott...
Komolyra fordítva a szót, nekem ezek közül csak egyetlen egy jöhetne szóba, aki számomra tök emberi. Soha nem villog azzal, amije van és aki ő maga, pedig megtehetné.
A magad fajtákat, Kérdező, kerüljük, mint a Pestist. Milliószor inkább a Művész, akinek egyénisége van, mint holmi besavanyodott, nagyképű burzsuá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!