Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ilyen bohóc nőket találni, akik a férfire költenek pénzt?
Valós események alapján! Van egy haverom, 33 éves férfi, magas, jóképű, kisportolt. Összejött egy hozzá hasonló kaliberű nővel (26 éves), bomba test, szép arc, megnyerő személyiség stb. Már az ismerkedés kezdeti szakaszában, amikor összesen ismerték egymást nagyjából 2-3 hete a nő eszméletlen mennyiségű pénzt költött saját magára és a haveromra. Otthon kokainozgattak, whiskeyztek, a nő rendszeresen 60-70 ezrekért vett drogokat, piát, nem egyszer, nem kétszer és sosem sem kérte a haveromat, hogy szálljon be pénzzel. Ezenkívül ajándékot vett neki CSAKÚGY, semmi szülinap, semmi ünnep, alanyi jogon, értitek? Ekkor együtt voltak 2 hónapja sem. Persze haverom is el van eresztve és ő is költött a nőre rendszeresen, pl 30 ezres éttermekbe jártak, ilyenkor mindig a haverom fizetett. Ennek ellenére, egy ilyen kaliberű nőnek a pénztárcáját sem kellett volna elővennie, nem az, hogy egy pár hetes ismertség után 60 ezreket elköltsön egy majdhogynem idegenre. Amikor ezt hallottam, azt hittem hanyat esek.:D Oké, hogy haverom nagyon jónak számít, de ugyanez elmondható a nőről is, ugyanaz a szint.
Hol lehet ilyen bohóc nőket találni, akik önként és dalolva költenek el százezreket egy pár hónapos kapcsolat alatt?
Sehol, ezek gyakoris balfékek gagyi vágyálmai, illetve 1-2 radikális feminista kitalációi.
Esetleg valami nagyon gazdag család öreg utolsó leszármazottja ilyen, de az legalább olyan ronda lesz, mint Spéter Erzsébet. Fúj.
Ha ez a történet igaz is volna, akkor sem látnék benne semmi meghökkentőt.Két újgazdag sarj kategóriájú hülyegyerek unalmában elkölt egymásra egy valag pénzt.Kölcsönös az akció és jódolgukban teszik.Nekik ez egy átlagos hétfő lenne igazából.
Tehát a lány ebben a fikcióban nem bohóc,etetik,ő ezt viszonozzza,pont.Nyilván a való életben sok nő meg sem teheti,hogy a pasijának ő vegye a Guccit meg Cabernet Savignont heti szinten,örülnek,ha eljutnak a Tescoba vagy valahol elfogadják nekik a SZÉP-kártyát...🤣🤣🤣
5
Csakhogy ez egy kitalált történet. Kamu. Már csak az érdekel engem, hogy mi a f*sznak válaszolgatok még ilyen gyökereknek? Én is hülye vagyok, menjünk is lefeküdni, mára elég volt...
6.
Arany testvérem! Ez a gyakorikérdések. Itt szinte egy kérdés vagy válasz sem valós. Ha egyet is elhiszel, hülye vagy. Ha többet, akkor nagyon hülye.
Valszeg annyit keresnek, hogy belefér. Keress te is ennyit, nézz ki jól, ha normális vagy, lesz nő aki viszonozza.
Ha jóval szegényebb vagy, csak azt várod hogy pénzeljenek, az egy sugar kapcsolat.
Te leszel a fiatal, "magas, jóképű, kisportolt" ÉS benyalsz neki, figyelmes vagy, a nő meg belsőre és/vagy külsőre annyira nem jó parti.
Vannak ilyen befásult 60 körüli nők, akiknek 30 évesen te vagy a friss hús. De ehhez jól kell kinézni, tudni kell viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!