Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha megkeresne valaki aki 8 éve megszakította veled a kapcsolatot?
Itt beszéltünk elég sokáig. Én léptem le. 16 voltam, ő 26. NEM akarok vele összejönni, de beszélni igen. Igazából pont azért mert ugyanolyan vagyok/lettem mint ő.
Tényleg nem akarok az illetőtől semmit! Nem is vonzódok a férfiakhoz, az állandó figyelme miatt "szerettem"
Ha esetleg itt vagy. Ezt küldted annó és mondtam is, mennyire szerettem a zenét
Tehát ha jól értem, van valaki, akit 8 éve lekoptattál, de már akkor is csak egotuningnak kellett a figyelme miatt.
Én udvariasan elhajtanálak.
Párom 2014-ben eltűnt, távolban lakott, 2019-ben felbukkant, közelben lakott, összejöttünk, óriási válságokat éltünk meg, végül együtt élünk egyre nagyobb boldogságban. Nem gondolom, hogy ehhez ilyen negatívan kéne hozzáállni. Kivétel, ha tényleg csak egósimogatás lenne!
35/F
Rendben. Akkor valószínűleg ő sem fogadna jól. Egyébként valós pszichopata. Hónapokig beszélgettünk, reggeltől estig. Mindent tudott rólam és ő is elég sok dologba beavatott. Aztán elkezdtem eléggé tartani tőle (16 voltam!) és felnőtt segítségét kértem hogy ott merjem hagyni.
Most 24 vagyok, szintén igen sanszos hogy pszichopata. Majdnem 4 éves kapcsolatom ment rá. Most esett le hogy sok mindent ő akkor miért mondott úgy, ahogy. Egyet is értek vele, mert ugyanazokon megyek át. És hogy miért értettük meg annyira jól egymást, annak ellenére hogy a vonzalom részemről nem volt valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!