Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondott tali miatt megszakitotta a kapcsolatot velem,mit tegyek ha azota is faj es ujra beszelni akarok vele?
Nagyon negharagudott ram , nem mondta de a lemondott tali utan masnap le is tiltott..
Kozel engedtem magamhoz, o is engem, es ezt mondta is
Sajnos en olyan vagyok hogy aki megerinti a lelkem azt en nagyon nehezen engedem el, keves ember kerul kozel hozzam, szinte senki
Kb egy honapna le vagyok neki tiltva, vagyis koraltozva nem tudom mit csinaljak
Tudom hogy nem erdekeltem ezek szerint de engem erdekel meg most is, es barcsak ujra beszelnenk es elhivna talalkozni..
Mit tegyek? Ha most nincs az az opcio hogy elengedes, mi van még? Ha irok neki megkapja?
Ugy tortent hogy csak beszeltunk rola hogy masnap talalkozunk munka utan 10 kor de ő még aznap megsertodott ram es korlatozott...
Masnap este 8 kor irt nekem hogy akkor majd 10kor tali
De meg sem volt beszelve, csak beszeltunk rola. Etteremben dolgozok, reggel 9 tol este 10 ig ott vagyok , leizzadtam , kaja szagom volt stb, nem akartam igy vele talalkozni. De ő meg már elindult hozzam..
En nem mentem, erre azt mondta jo nem volt semmi baja nem mutatta hogy megsertodott
Masnap ujra koraltozott es elotte azt irta en nem fogom hulyenek nezni ot
Es a legdurvabb hogy ha akarnek se tudnek vele beszelni mert korlatozott a kisgyerek ugyebar..es nem jelezne neki ha irok
De akkor mi a francert nem tilt le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!