Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több nő fényképét is szivezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több nő fényképét is szivezte lájkolta a közösségi oldalon, miközben aztmondta engem szeret. Én most megszakítottam vele a kapcsolatot jól tettem ugye?

Figyelt kérdés

Akkor szívecskés emotikonokat rak más nők képeihez akkor legyen azokkal

Jól gondolom?

2020. dec. 23. 02:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

X'D

Mintha az exem írta volna ezt a kérdést. Persze ő egy ilyenért már levágta volna...

2020. dec. 23. 02:16
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

Nem kell ennyire komolyan venni, de ennek ellenére proli féreg dolog és én sem szívesen mutatkoznék olyan ember mellett, aki miatt szánakozva néznek rám az említett nők, hogy "na majd megtudja, bezzeg az én valagamra tolta a qró likeot tegnap este".

Szóval letagadnám az ilyen embert én is, ez persze nem jelenti azt, hogy mást szeret, de hogy nem tud viselkedni, az fix. Kellene a fenének egy ilyen szar

2020. dec. 23. 02:42
 3/20 anonim válasza:
94%
Meg kell beszélni vele ,hogy miért teszi ezt. Tájékoztasd, hogy ez neked megalázó és ha nem tisztel ,akkor te ezt nem vagy hajlandó folytatni vele.
2020. dec. 23. 02:46
 4/20 anonim ***** válasza:
23%
Magadat buntetted meg mindenesetre.
2020. dec. 23. 02:47
 5/20 anonim ***** válasza:
71%

Ez a "kurolajk", tok megalazo mindenkire nezve.

Jol tetted, hogy dobtad, joerzesu ferfi nem csinal ilyet.

2020. dec. 23. 06:26
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

Mit értesz "szivezés" alatt? A Facebook szivecske "like-ját", egy szivecske emotikon kommentelését, vagy esetleg az Instagram likeoláshoz hasonló műveletét?

És milyen fényképek voltak ezek?

Számomra ezektől függene, hogy mi fér bele. Meg persze attól, hogy általánosságban hogy használja/játok ezeket a felületeket. A legegyszerűbb (legközelebb), ha ilyenkor megkérdezed, ő mit gondol erről, és elmondod, hogy számodra ez furcsa.

2020. dec. 23. 07:27
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

Hát.. azért ennél jóval árnyaltabb a kép, és bár lehet, hogy nem alaptalanul dobtad ki, de az is megeshet, hogy semmi hátsó szándéka nem volt ezzel.

Egy biztos: az elhamarkodott, hirtelen felindulásból meghozott döntések ritkán jók.

2020. dec. 23. 07:30
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Az azért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen nők milyen képeiről van szó. Én is be szoktam szívezni annak a munkatársnak a képeit, akivel legjobb barátok vagyunk. Ettől még nem akarok sem járni, sem lefeküdni vele. De mondjuk egy vadidegen ribi félpucér képei már egészen más tészta.
2020. dec. 23. 07:32
 9/20 anonim ***** válasza:
46%
Hány éves ez a..."férfi"? 13-15?
2020. dec. 23. 07:54
 10/20 anonim ***** válasza:
57%

És hány éves ez a nő? ...

Most érted, ha az ismerősei fényképét likeolja instagrammon vagy szívecskét használ like helyett facebookon az csak annyit jelent, hogy tetszik neki a kép/"támogatja" egy like-kal a csajt.

Ha influenszereket like-olgat, valószínűleg nem ismeri őket, valószínűleg soha nem lesz közöttük semmi. Vagy tetszik neki a munkassága vagy a csaj, de mivel kb sose lesz közöttük semmi, nem nagyon érdekelne.

Ha fel lenne tegisztrálva tinderre, na az annál inkább 😅 de holmi like-k azért nem hoznának ki a sodromból. Mondjuk az lehet rosszul esne, ha odahozná mutogatni egy teljesen más alkatú, hajszínű, kisugárzású lányt, hogy nézzem mekkora jó nő stb. Az valószínűleg rosszul esne, de inkább megbeszélném vele a dolgot.

24N

2020. dec. 23. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!