Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több nő fényképét is szivezte lájkolta a közösségi oldalon, miközben aztmondta engem szeret. Én most megszakítottam vele a kapcsolatot jól tettem ugye?
Akkor szívecskés emotikonokat rak más nők képeihez akkor legyen azokkal
Jól gondolom?
Komolyan csak én nem értem hogy egy lájkon (legyen az egy szív) mi olyan nagy dolog?? Nem bántás, csak nem fogom fel.
Oké, azt elhiszem hogy zavar, ha pucsítós, p**csanadrágos,csücsörítős képet lájkol és zavar de ezen kívül? Ez csak egy emoji...csak egy fb/instagram cucc.
Ebből látszik hogy az emberek mennyire nem tudják helyén kezelni a közösségi médiát/oldalakat.
De ha zavar, akkor mondd meg neki.
Volt olyan is hogy a saját képe alatt szivecskéket írtak egymásnak egy nővel, oda vissza legalább 4 komment szívecske.
Kommentben mentek a szivecskék.
Aztán olyan állandóan, hogy FB-n szívecskés reakciót nyom nők fényképeire, akik nem a rokonai vagy ilyesmi. Mostmár ,,elegem,, van.
15: egy tök normális kép alatt semmi
Egy magamutogatós kép alatt,
Egy ember több egymásutáni semmitmondó képe alatt,
Kommentben irkálva,
Majdhogynem ismeretlen emberek képe alatt, akiket be sem mutatott a párjának és nem is mesélt róluk, mint barátról,
Ex aktuális képe alatt,
Stb
Igenis van probléma vele.
#16 najó de a kérdező nem írta hogy magamutogatós képek alá lettek volna írva.
Igen, van az a szint, amikor nyalják egymást a kommentszekcióban, ami már gáz, de úgy ezt leszámítva, egyébként, ha ez nincs tegyük fel, akkor mit számít a fb?? Mit számít, egy-egy lájk v egy szív v bármilyen írásjel, egy kapcsolatban a gyakorlatban? A mindennapi élet során?
Ha amúgy rendes, normális, segítőkész, hűséges stb stb a párja, aki megtesz a másikért mindent akkor komolyan egy szív reakció miatt, egy lájk miatt megéri balhét csapni??
Ahol meg eleve probléma van, ott meg lássuk már be, hogy nem a szívecske a probléma, hanem más baj is van a kapcsolattal csak az illető nem látja be.
Amúgy meg esküszöm röhejes amit néhány ember a fb miatt lenyom, ott éli az életét... nem feltétlen a kérdező, általában értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!