Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illetlen rá hajtani egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlen rá hajtani egy olyan lányra, akiről tudom hogy tetszem neki, de van barátja?

Figyelt kérdés

Szóval úgy érzem hozzám való, de jelenleg van barátja.

Nagyon gáz ha udvarlok neki?

2024. ápr. 2. 12:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

#4: Nyilván, ha neked ez a szint, és ilyen szintű nőket akarsz, akkor természetesen csináld, én a normálisakra értettem a válaszomat. Persze gondolom nem fogod lek/rvázni a csajt meg megverni az új palit, amikor tőled is lelép a csaj valakivel majd pár hét múlva, ugye?

Nyilván mások az igényeink.

2024. ápr. 2. 12:44
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Gyerekek! Nem kell ítélkezni és jelzőkkel illetni! Akit lehet vinni, hadd vigyék. Inkább a csaj illedelmetlen hogyha tényleg úgy küldi a jeleket a srácnak, hogy közben azért -ló nincs, szamár is jó alapon-, van pasija.
2024. ápr. 2. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Milyen jeleket ad neked? Sokaknak már az jelzésnek számít, ha az illető rájuk mosolyog...
2024. ápr. 2. 12:48
 14/22 A kérdező kommentje:
Keresi a társaságom, benne lenne egy randiban, hiába van barátja.
2024. ápr. 2. 12:51
 15/22 anonim válasza:
50%
kérdezd meg a barátját szerinte illetlenség-e
2024. ápr. 2. 12:57
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Ismerjétek meg egymást, és ha kelletek egymásnak szakítson. Tiszta sor. Ember, érzésekkel, nem valakinek a tulajdona. Csak a szeretősdi felejtős, az rohadtul nem egyenes. De váltani lehet, és lehet reménykedned, hogy feléd húz a szíve.
2024. ápr. 2. 13:09
 17/22 A kérdező kommentje:

Eddig nagyon úgy néz ki. :)

Ettől értékes lány, csak eddig mindig bunkó pasikkal jött össze. :)

2024. ápr. 2. 13:17
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk, hogy szerinted minden lány hűtlen, így te is csak egy újabb bunkó leszel a sorban.
2024. ápr. 2. 13:23
 19/22 A kérdező kommentje:

Én eddig ezt tapasztaltam.

Főleg akik meg játszàk a nagy szerelmest, hogy így párom, úgy párom.

A nagy szerelmet meg elfelejtik amikor D*ugják mások. :)

Ez a realitás.

2024. ápr. 2. 13:27
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
#19: És most ugyanezt feltételezed a kiszemelt kislányról is XD
2024. ápr. 2. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!