Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez tőlem illetlen volt a...

Ez tőlem illetlen volt a vonaton vagy belefér, nem volt ciki, semmi baj nem volt azzal, hogy nevettem?

Figyelt kérdés

Múlthéten Debrecenből utaztam Kecskemétre vonattal, úgy hogy Debrecentől Cegledig intercityvel mentem és, ahogy Debrecenben felszálltam a vonatra, egy negyes ülésre ültem, mert oda szolt a helyjegy. Velem szemben ült egy 21 éves körúli srác, de ő már rajtavolt a vonaton, biztos Nyíregyházán szállt fel, és Cegléden sem szállt le, azaz Pestig ment.

Én is férfi vagyok, én viszont idősebb, 40 éves vagyok.

A lényeg, hogy az úton telefonált egy nőnek, mert ugyan nem kihangosítva volt, de lehetett hallani, hogy nővel beszélt. Beszélte, hogy hol jár, neg még ma mennek a Lidl-be és kb. minden 10. másodpercben a beszédei között mondta, hogy "szeretlek!" Annyi sokat elmondta, hogy már mosolyogtam, nevettem magamba, de nem néztem rá, hanem kifelé néztem az ablakon, nehogy azt vegye észre, hogy a nagyon sűrű "szeretlek" ismételgetésén mosolygok.

Szerintetek, illetlen volt mosolyognom még, ha ránéztem, mwg a földet is néztem, vagy nem, ez belefér?

Illetve, ha eszrevette, hogy mosolygok tudta vajon, hogy min mosolygok?

2022. dec. 20. 17:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy mosolyogtam és nem rá néztem, hanem ki az ablakon, meg a földet néztem, így illetlen volt ez tőlem, vagy belefér, nincs semmi baj vele?
2022. dec. 20. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Senkit nem érdekel.
2022. dec. 20. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem hogy érdekelte, max azt hihette hogy valami eszedbe jutott
2022. dec. 20. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Az illendőség, illetlenség témaköre akkor merül fel, ha legalább két ember valamilyen módon interakcióba kerül egymással. Bizonyos esetekben helyszínek vagy események is befolyásolják, de akkor is leginkább a többi ember viszonyulásában.

Namármost te úgy mosolyogtál, hogy direkt elrejtetetted. Feltételezhetjük, hogy a telefonáló csávó ebből semmit sem érzékelt.

A kérdés tehát annyi, hogy illetlen dolog-e kimosolyogni a vonat ablakán.

A válasz pedig az, hogy nem, nem illetlen.

2022. dec. 20. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván a srác nem volt gondolatolvasó szóval ha észre is vette hogy mosolyogsz, nem hinném hogy törődött vele, miért.
2022. dec. 20. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
40 évesen ez a problémád? Teljes részletességgel és totálisan fölöslegesen leírva a Nyíregyháza, Debrecen, Kecskemét, Cegléd, Pest útvonalat?
2022. dec. 20. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

6

Biztos olyan, mint Sheldon Cooper. Igazából azért írta ki a kérdést, hogy a vonatokról írhasson.

2022. dec. 20. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem hirtelen azt gondolhatta enyhén hogy te meleg vagy és tetszel neki.
2022. dec. 20. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
Azt nem értem, hogy ebben neked mi a frász volt ennyire vicces.
2022. dec. 20. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!