Írogat egy nő nekem de férje van, egy randi még belefér?
Egyébként én írtam először rá instán, elmondtam hogy tetszik nekem stb...egy ideig semmit nem írt utána elkezdett. De Facebookon is csak rá lestem, és láttam hogy ott férje van, ezért semmit nem írtam neki még az utolsó üzenetére...de már lassan a randinál tartottunk.
Na már most senkinek az életét nem akarom tönkre tenni, általában az enyémet szokták mások :d...de ha el is küldöm, akkor meg bánom, mert nagyon tetszik. Szerintetek egy randi még bele férne amúgy? Egyébként láttam már sokszor ő is engem, de lehet előben más lenne. Én 29 vagyok ő 22
Mar eloben lattatok egymast, es eloben az lenne mas, ahogy egymashoz viszonyulnatok?
Nokent irom, nem ego-noveles meg ilyen baromsagok, de nok unatkozasbol, maganybol, kis tetszesbol is kepesek baratinak szant talalkozasokra pasival, ami tok felpezsdito unalmas nok utan, viszont oriasi csalodas a pasinak.
Engem nem érdekelne.
Az élet nem fair.
Használd ki!
A kegyelem egy betegség,más se kegyelmez senkinek.
Neked nem jobb semmivel,ha kihagyod.
Nem fér bele. Nem is értem ezt a kérdést.
Vagy neked beleférne, hogy majd a feleségeddel randiznának férfiak a hátad mögött?
Azon bárki elgondolkozott már, hogy aki félre akar menni, az félre fog és ha ő visszautasítja, akkor keres mást?
Tehát itt egyedül a kérdező tud rosszul járni, meg persze a férj, de szegénynek erre nincs kihatása úgysem.
Persze aki ilyen gyökér, hogy rászorul egy nőre aki foglalt (még akkor is, ha a nő benne van) az rosszul járhat, de akinek van egy kis önbecsülése az inkább tovább passzolja had legyen egy gyökéré.
Szerintem az nem olyan jó élethelyzet, ha valakiben ez nehézséget szül, hogy ne dugjon meg egy foglalt ribit. Bizonyos körökben tudom, hogy akár még menő is, de na, valójában meg gáz.
Persze akiben felmerül, hogy ráfanyalodik egy ilyennel való randira, hát hajrá, egészségére :D
Szerintem ezt az időt akár normális nő kutatásával is el lehetne tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!