Szemtelenség volt felhívni a nyomozót vagy még belefér?
Figyelt kérdés
Én este 22-ig bezárólag szoktam beszélni emberekkel telefonon és az előbb kiderítettem annak a nyomozónak a saját mobiltelefon számát ami az övé.
Felhívtam és kérdezem tőle, hogy a sátor ügyben valóban egy fiatal huszonéves nyomozónő fog már foglalkozni, nem ő, erre nem válaszolt csak kérdezősködött álmos hangon honnan tudtam a számát és miért magánemberként hívom meg ilyenkor. Elnézést kértem tőle. Amit kérdeztem nem válaszolt.
Most attol tartok, hogy mivel ő rendőr nyomozó, (volt), nem-e jelent fel zaklatásért?
Vagy egy alkalom még nem zaklatás?
Legközelebb idegeneket, ha hívni akarok nem ilyenkor teszem.
Nem fog veled foglalkozni. Azóta már el is felejtett.
2021. márc. 10. 21:58
2/14 anonim válasza:
Ilyen baromságokért nem jelentgetnek fel az emberek, főleg nem a nyomozók/rendőrök. Elég, ha a munkájuk ilyesmivel telik.
2021. márc. 10. 22:01
3/14 anonim válasza:
Zaklatásnak az számít, ha nem válaszol a te megkeresésedre. Ha továbbra is hivogatod és nem veszi fel, akkor jelenthet fel, de így nem fog.
Sajnos ezzel kapcsolatban van tapasztalatom... :/
2021. márc. 10. 22:01
4/14 anonim válasza:
Jajjistenem Levike, megint fantáziálsz...😂😂😂
2021. márc. 10. 22:04
5/14 anonim válasza:
Levike... nem unod?
2021. márc. 10. 22:04
6/14 anonim válasza:
Ki az a Levike?:D
2021. márc. 10. 22:06
7/14 anonim válasza:
Hát hivatalos ügyben, magán emberként telefonálgatni nem ajánlatos, főleg a nyomozónak. Neki is van munka ideje, hivatalos számon keresztül továbbítják neki az információt. Ha peched van és olyan ember, ami nem valószínű még hátráltatni is tudja a nyomozást.
2021. márc. 10. 22:06
8/14 anonim válasza:
Le se .... téged.Már bocs.Túl önközpontú vagy,hogy ilyenen lovagolsz.
2021. márc. 10. 22:24
9/14 anonim válasza:
Mondjuk az sem semmi, hogy csakúgy kideríted a személyes adatait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!