Írogat egy nő nekem de férje van, egy randi még belefér?
Egyébként én írtam először rá instán, elmondtam hogy tetszik nekem stb...egy ideig semmit nem írt utána elkezdett. De Facebookon is csak rá lestem, és láttam hogy ott férje van, ezért semmit nem írtam neki még az utolsó üzenetére...de már lassan a randinál tartottunk.
Na már most senkinek az életét nem akarom tönkre tenni, általában az enyémet szokták mások :d...de ha el is küldöm, akkor meg bánom, mert nagyon tetszik. Szerintetek egy randi még bele férne amúgy? Egyébként láttam már sokszor ő is engem, de lehet előben más lenne. Én 29 vagyok ő 22
Én nem tudom, de szerintem egy átlagembernek nem adódik minden héten egy kölcsönös szimpátián alapuló lehetősége. De lehet én tudom rosszul vagy én élek rosszul. Tehát ebből következtetek, hogy ha adódik valami, akkor kihasználom. Mert nálam nem úgy megy, hogy hopp, majd akkor holnapután jön a következő. Attól még nem ribi vagy igénytelen valaki, ha ilyet tesz, az élet bonyultabb ennél.
Teljesen alap dolog szerintem, hogy aki házasságban félremegy, az más mellett is félre fog nagyon nagy eséllyel.
Ehhez kell kölcsönös szimpátia? Ennél az sem ér kevesebbet, ha tinderen leszervezel egy egyéjszakást, csak közben nem csapjátok be magatokat meg egymást.
Én még nem igen hallottam pozitív sztorit abból, hogy az egyik félremegy valaki mellől és abból lesz bármi ami jó. Persze kivételek mindig vannak, de na.
Ha meg tényleg csak a szex kell arra van olyan is ahol nyíltan vállalják a felek, hogy ennyi és kész, nem más ágyából kipattanva hűséget fogadva közben.
Az még jobb. Akkor innentől már igazából egy lépés a 3 asban csinálás, az nem játszik?
Nem is tudom minek megyek bele ilyenekbe, olyan gyönyörű értékrendek vannak. Bár legalább így még jobban becsüli az ember amilye van, és hogy nem kell ilyen emberekkel lennie.
Nincs is jobb egy finom férjes asszonynál, szép kölcsönös szimpátia ágyból ágyba, mi jobb lehetőség van az életbe ugyan kérem.
Kicsit itt is kúrni, kicsit ott is, néha talán lehetsz aznap az első is, úgy finomabb is talán :D
Nem ismerjuk a not. Nem tudjuk, hogy elnek egymassal. Az igaz, hogy a csaladi statusz lathatatlan is lehetne social median, de meg az is lehet, hogy nem akar hozzanyulni.
Barmi lehet. Nemcsak felrekuras, hanem rossz hazassag, aminek igy is, ugy is annyi pl. Es rengetegszer, mire ket ember valasa fizikailag megtortenik, annyi ido telik el, hogy mas lesz majd ott es massal kezd uj kapcsolatba valaki.
Ez Magyarország.
Kevés a normális ember,tehát nehogy azt hidd,hogy te valami piszkosul egy jó kapcsolatot teszel tönkre...
Nézz rá az adatokra,meg a százalékokra!
Csinálj amit akarsz!Ha tetszik,ne csak a nyálad csorgasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!