Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyedül fogok maradni?
Sziasztok, 21 éves lány vagyok és hormonális zavar miatt hirsutismusom van. Az arcom túl férfias, magas is vagyok és a lábméretem sem kicsi. Igaz, hogy mindennap alaposan borotválom az egész testem, sokszor addig amíg nem vérzem, de azután mindig kiütéses leszek, mert nagyon érzékeny böröm (bocsánat nincsen hosszú ö-m és ü-m). Igaz, hogy az arcomat már lézereztetem, de amire az egész testemet szörtelenítem véglegesen az jó 2-3 év. Ráadásul attól még ott lesz a ronda arcom.
Én tényleg tartom attól, hogy egyedül fogom végezni. Adok magamra, de ez pl. a borotválkozásnál rosszul sül el, hiszen kiütéses leszek. Számolgattam, hogy mennyibe kerülhet az, hogy az egész testemet mütétekkel és szörtelenítéssel rendbe hozzák. Kb. 50 000 eurónál lyukadtam ki.
Szerintetek inkább legyek öngyilkos? Én már próbáltam az lenni 16 évesen, mert gúnyoltak és egyáltalán nem érzem magamat szeretere méltónak. Már régóta vagdosom is magam.
Akkor maradsz egyedül, ha lelkileg nem sikerül rendbe jönni.
Nincs erre kezelés? Gondolom, voltál már több orvosnál, végigjártad, amit lehet.
Csak durva, hogy ha Peti kitalálja, hogy holnaptól Petra, akkor kaphat női hormont, te pedig ilyen esetben nem. De ez az egészségügyet minősíti, nem téged. Szomorú.
Emiatt öngyilkosnak lenni butaság. Akkor is, ha nem találsz párt. Nem ez az élet egyetlen értelme. Viszont jó lenne, ha felkeresnél pszichológust is, ha még nem tetted. Ilyen mély depresszióból egyedül nem tudsz kijönni. (Viszont lehet, hogy hozzásegíthet ilyen-olyan kezeléshez, ha papírod van róla, hogy a betegséged miatt vagy depressziós. A hormonszinted is ront a lelkiállapotodon.)
Borotválás helyett a gyantázás nem megoldás? Próbáltad már?
az öngyilkosság nem opció.
én ronda pasi vagyok (29) kövér vagyok a kutyának sem kellek mégsem akarom megölni magamat.
te is keress magadnak vmi hobbit ne a pár keresés legyen a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!