Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyedül fogok maradni?
Sziasztok, 21 éves lány vagyok és hormonális zavar miatt hirsutismusom van. Az arcom túl férfias, magas is vagyok és a lábméretem sem kicsi. Igaz, hogy mindennap alaposan borotválom az egész testem, sokszor addig amíg nem vérzem, de azután mindig kiütéses leszek, mert nagyon érzékeny böröm (bocsánat nincsen hosszú ö-m és ü-m). Igaz, hogy az arcomat már lézereztetem, de amire az egész testemet szörtelenítem véglegesen az jó 2-3 év. Ráadásul attól még ott lesz a ronda arcom.
Én tényleg tartom attól, hogy egyedül fogom végezni. Adok magamra, de ez pl. a borotválkozásnál rosszul sül el, hiszen kiütéses leszek. Számolgattam, hogy mennyibe kerülhet az, hogy az egész testemet mütétekkel és szörtelenítéssel rendbe hozzák. Kb. 50 000 eurónál lyukadtam ki.
Szerintetek inkább legyek öngyilkos? Én már próbáltam az lenni 16 évesen, mert gúnyoltak és egyáltalán nem érzem magamat szeretere méltónak. Már régóta vagdosom is magam.
Én lézereztetem. Nem olcsó, de azóta annyival másabb az élet. Azelőtt nekem is szenvedés volt. Spórolni kell rá. Nem egyszerre kell összeszedni a pénzt, egy-egy alkalom között hónapok telnek el, van, hogy egy év is, a szőr növekedési ciklusával összhangban.
Biztosan nem fogsz emiatt egyedül maradni. Minden rendben lesz, de kívül-belül dolgozni kell magadon, hogy legyen önbizalmad és szeresd magad.
Nem. Mivel egy fiatal lány vagy, ezért bármikor találhatnál magadnak valakit, ha igazán akarnál.
Ha itt bemennél az ismerkedés rovatba, 100%, hogy lesznek jelentkezők, akik jobban meg akarnak ismerni.
Nagyon nehez lehet neked és könnyen lehet, hogy 2-3év mire szőrtelenítesz, de ha ez megnyugtat akkor rengetegen vannak akiknek 30 év sem elég, hogy megtalálják a párjukat. Két vagy három év nem sok, és közben ismerkedhetsz nyugodtan, mert van akit biztos, nem zavar , hogy ilyen betegséged van.
Másrészt, amihez viszont írni akartam az a borotválkozás. Nem szabad véresre vágni. Nem tudom hogyan csinálod , de ha veszel egy elektromos testborotvát ( 20000 ft kb. ), akkor kíméletesen levágja a szőrödet és nem is leszel piros utána. Illetve én szoktam még alkohollal vagy arctonikkal fertotleniteni a boromet utána, de ezt pl nem mindenki szokta. Nekem azota tisztabb a borom ugyhogy nekem bejott.
Illetve mellekesen megjegyzem, hogy gyakran látok bajszos lányokat szorakozohelyeken manapsag és nem megy rosszul nekik az ismerkedes, ugyhogy ne aggodj rajta annyit. Nem fogsz egyedul maradni semmikeppen sem.
A helyedben en is dolgoznek magamon es a sajat helyemben is dolgozok a kinezetemen, mert mindenkinek van hova fejlodnie , de ezzel nem lehet mit tenni. Tedd meg amit tudsz es mellette elvezd az eletet, ugy ahogyan eppen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!