Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan esetben, ha valaki a világ végére utazik a társához, hogyan kéne felosztani az anyagiakat?
Figyelt kérdés
Pl. ha én nőként magam veszem a repjegyet (csak oda 300.000ft),
Akkor pl. fizettem a munkavizumomat+az ezzel együtt járó nyelvvizsgát (ez olyan 250.000 volt együtt), hogy a barátomhoz költözzek, és ő pl. nem kér lakbért vagy pl. rezsit sem fizetek (saját háza van, viszont elég nagy hitelt vett fel, olzan 240 millio ft atszamolva, szoval a havi törlesztője magas).
Ugyanakkor napi szinten pl. főzök és én vásárolok be 90%-ban (ami itt elég drága).
Ha étterembe megyünk egyszer ő fizet, máskor én, ugyanígy pl. programoknál is, ha pl. jegyet kell venni.
Szerintetek ez így korrekt?
2024. ápr. 1. 16:32
1/2 anonim válasza:
Én inkább fizetnék mindent felesben, és a házi munkát is felesben végeznénk.
2/2 anonim válasza:
Amit lehet, felesben fizetnék. A házra ő vette fel a hitelt, abba nem szállnék be. A rezsi felét fizetném, normál kapcsolatban nem kellene lakbért kérnie, hiszen a barátnője vagy, nem csak a lakótársa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!