Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mik azok a tulajdonsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mik azok a tulajdonságok, ami miatt egyik nővel jártok, másikkal csak dugtok?

Figyelt kérdés

márc. 29. 19:55
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

#19 de ezek a pasik, akikről beszélek, többségében évek óta szinglik és folyamat cserélgetik a nőket. Gondolod azért, mert ne akadna nekik a horogra szép barátnő? Dehogynem, csak ők alapból nem barátnőt keresnek.

Engem csak az zavar, hogy vajon miért nagyrészt ezek találnak be.

márc. 29. 21:10
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nyomulásban látod azt egyedül, hogy te kellesz a férfiaknak akkor az szomorú...
márc. 29. 21:13
 23/42 A kérdező kommentje:
#20 dehogynem észreveszem, de azt mégse várhatja, hogy én mint nő nyomuljak rá :D Ahhoz sajna én is félénk vagyok.
márc. 29. 21:13
 24/42 A kérdező kommentje:
#22 én a nyomulás alatt azt értem, hogy gyakran elhív találkozni, napközben ír/hívogat, mikor ideje van…ez szerintem egy normál ismerkedés dinamikája, nem?
márc. 29. 21:14
 25/42 anonim ***** válasza:
72%

Nem, ez nem incel-chad baromság.

"és aki nem nyomul, azzal valóban nem szoktam foglalkozni, mert azt gondolom, hogy akkor annyira nem is érdeklem. De tényleg létezhet olyan, hogy egy átlagosabb srác nem nyomul fullgázzal egy csinosabb nőre? Félhet attól, hogy nincs esélye vagy ilyesmi? Nekem ez kicsit fura. Meg sajnálom is, mert így meg pont ezek a rendes srácok morzsolódnak le, holott nekem ilyen kéne"

Na látod, most írtad le lényegében az egész problémát, hogy mi a baj nálad.

Itt nem azon van a hangsúly, hogy átlagos vagy nem átlagos, meg nem is arról, hogy félhet, meg azt híheti nincs esélye.. (jó végülis benne lehet) de a leglényegesebb dolog, hogy aki a személyedre kíváncsi vagy téged akarna megismerni és nem csak megdugni, az NEM fog nyomulni rád ahogy te azt megszoktad. Hanem normálisabb és visszafogottabb tempóban próbálná meg, de hiszen te magad is írtad, hogy az ilyen kiesik.. és így marad az aki méltóság nélkül nyomul, mert úgyis mindegy neki mit fogsz róla gondolni vagy az is, hogy esetleg megbánt, mert csak megdugni akar semmi mást.

és itt most nem arról van szó, hogy aki nem nyomul az a mintapéldája a rendes pasinak hanem pusztán így működnek a kapcsolatok és az ismerkedés. Jó persze biztos van amikor úgy alakul ki komoly kapcsolat, hogy egyből van szex, de általában ha valakit meg akarsz ismerni akkor nem azaz első/alap, hogy nyomulsz pofátlanul, hogy minél előbb megdönthesd.

márc. 29. 21:15
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

De hát egyértelmű a helyzet kérdező. Aki nem akar megállapodni és tudja hogy milyen nőknél jut gyorsan szexhez az olyan nőkhöz fordul. Ha barátnőt akar akkor máshol néz körbe.

A kezdeményezés nem egyenlő a nyomulással. Úgy tűnik fogalmad sincs arról milyen egy normális ismerkedés.

márc. 29. 21:16
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Eddig hol ismerted meg a pasikat?
márc. 29. 21:18
 28/42 anonim ***** válasza:
73%
Az se nyomulás ha érdeklődik. Az nyomulás amikor mondod, hogy vegyen vissza vagy nincs esélye és annak ellenére csinálja.
márc. 29. 21:18
 29/42 A kérdező kommentje:

#25 köszi, hogy így kifejtetted. Igen, az valóban lehet probléma, hogy ha nem “rajong körbe” kis túlzással egy srác, akkor már azt hiszem, hogy nem is érdeklem. Pedig lehet tényleg a lassabb tempó vezetne egy rendes kapcsolathoz.

Mondanál példát, hogy ha mondjuk te ismerkedsz egy lánnyal, komoly szándékkal, akkor milyen gyakran hívod randira, mennyit írogatsz neki, elvárod-e, hogy ő is keressen stb?

márc. 29. 21:19
 30/42 A kérdező kommentje:
#27 céges bulin, bulikban, Tinderen, esetleg barátokon keresztül. Amúgy bulizni nem járok már, na meg ott azért egyértelmű, hogy nem kapcsolatot keresnek :D
márc. 29. 21:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!