Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánatot kéne kérnem a szexpartneremtől? Szerintetek fog még szexelni velem ezután?
Szóval egy nőcivel összejárunk szexelni, de én nem akarok tőle semmi komolyat. Viszont néha úgy látom, hogy ő talán igen, mert sokszor szex előtt/után is rajtam csüng. És épp ezen gondolkodtam mikor jött és rögtön meg akart csókolni. Én ellöktem magamtól és mondtam, hogy nem akarok tőle semmit szexen kívül, jó lenne ha észben tartanám. De ő meg majdnem elbotlott ahogy meglöktem (de amúgy nem) és csak annyit mondott ilyen síráshoz közeli hangon, hogy mi a f@szt kell lökdösődni és elment. Rögtön letiltott minden honnan,ha hívom nem elérhető (sztem hívásblokkolást állított be) úgyhogy sehogy nem tudom elérni. Csöngettem nála, nem jött ki senki.
Mit tegyek? Ideges voltam és sajnálom, és én még folytatnám is vele a szexkapcsolatot.
#56: ugyan már! Ha ennyire bővében lennél a jelentkezőknek, akkor nem itt tépnéd magad ezzel az okos kérdéssel: 'Mit tegyek? Ideges voltam és sajnálom, és én még folytatnám is vele a szexkapcsolatot.'
Nem kellene vele folytatnod, ha fürtökben lógnának a potenciális jelöltek.:):):)
Elrontottad.
Csak szexre fog találni mást, de elvárható hogy ne lökje meg ha már olyan jó a szex….
Jól tette hogy letiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!