Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a szexpartneremnek ,hogy ismerkedem valakivel?
2 és fél éve van egy pasival szexkapcsolatom. Amolyan barátság extrákkal. Egy környéken lakunk így sűrűn előfordul ,hogy össze futunk. Viszont elkezdtem ismerkedni egy pasival akivek már egyszer találkozgattam,de annyiban maradt a dolog. Akkor elmondtam a szexpartneremnek és egy kicsit megsértődött ,hogy nem szóltam neki. De igazából csak havi egyszer találkozunk,hetente egyszer vagy kéthetente egyszer ír hogy hogy vagyok...
Annyira nem szoros ez a "kapcsolat",de elvagyunk. Mégsem érzem jogosnak ,hogy akkor kiakadt főleg ,hogy mindig azt mondja ,hogy őt nem érdekli,hogy én kivel vagyok...
Viszont a másik pasi is a közelben lakik és van hogy elmegyünk sétálni . Nem szeretnék kellemetlenséget a szexpartneremmel ezért gondoltam,hogy jobb lenne ha szólnék neki. Vagy nem kell ilyenkor? Ti mit tennétek?
Ha összejönnék valakivel, aki az ismerkedési fázisban közben "szexkapcsolatozna", akkor azon melegibe szétmennék vele.
Hányok a szexkapcsolatoktól.
Semmi köze hozzá. Azt csinalsz amit akarsz
Neki meg persze hogy nem tetszik ha nem lesz kibe üriteni. Ne várd hogy majd tapsolni fog hozzá.
Felesleges. Havi egyszer találkoztok. Nem a pasid.
Szerintem inkább zárd le vele ezt a minimális, semmilyen dolgot és akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!