Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bukkan fel a szexpartnerem mindig ugyanott ahol én vagyok?
Második...mert ha megkérdezem tőle mit mondana....meg milyen jogon kérjem őt számon. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére ennyi,kívülállókra.
Azért nem gondolom hogy véletlen mert 2 évig sose futottunk össze ennyiszer most meg hírtelen igen. Ráadásul tudja hogy meddig dolgozom,azt is hogy utàna megyek a gyerekemért az oviba és azt is hogy ovi után le szoktu k menni a játszótérre.
Csak feltűnt volna a pszichopata hacsak ne most kezdi 😅😆
A gyerek apjával mi van?! Házasságkötés?! Jegyesoktatásra sem jártatok bizonyára...
Hát eléggé modern világ lett.
Az nem tűnne fel h pszichopata csak ha ki is mutatja
A körözés meglesés nekem màr nemnormális határ mentálisan.
Ja meg pláne amikor gyerekkel vagy akkor les. Lehet látens pedo is.
Habár a ködben senkinek esze nincs, en mégis óva intelek.
6-os nem tudom mi ez részedről de ha nagyon tudni akarod elváltam és a pasi is elvált....
Hát figyelni fogom őt,meg majd finoman rákérdezek hogy lehet e szándékos hogy mostanában mindig találkozunk. Az is fura hogy. Neki 1 héten kétszer van szabadnapja . Más napokon 9től este 9,10 ig dolgozik szóval akkor nem futunk össze tuti. De ha szabadnapos akkor igen és legtöbbször mind a 2 szabadnapján ugyanabban az időben.
" Egy lakótelepen lakunk nem olyan messze egymástól."
Miért xarsz oda, ahol eszel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!