Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a páromról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a páromról? Egyre jobban körvonalazódik, hogy valamilyen pszichés problémája van!

Figyelt kérdés
Történt ugyanis, hogy egy ember eszméletlenül feküdt az út mellett. Mi autóval voltunk, de a párom vezetett és nem állt meg, holott simán félre lehetett volna állni. A legrosszabb benne az, hogy az egészségügyben dolgozom és ha nem is emelt szinten, de tudtam volna segíteni. De a párom nem hagyott kiszállni az autóból. Azóta mardos a lelkiismeretfurdalás. Mit tegyek?
2024. márc. 24. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Tudod te milyen sokan elmennek? rengetegen.

Biztonsági szolgálatnál dolgozok, és amikor az emberek látnak valakit az út mellett flehívnak, holott baromira semmi közünk hozzá.

mindegyik idióta aggódik az ember miatt aki ott fekszik, de senki nem áll meg vagy fordul vissza senki.

Senki nem akar felelősséget vállalni.

2024. márc. 24. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Btk. 166. § (1) Aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.

2024. márc. 24. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Elhagynám.
2024. márc. 24. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

Eszembe nem jutna megállni.

Miért is kellene?

A mindennapokban is egymás életét nehezítik meg az emberek, rosszindulatúak, kihasználják a másikat, eltapossák pusztán anyagi érdekek miatt.

Én nem kérek az emberekből többet!

Csak magammal foglalkozok és az állatvilággal.

2024. márc. 24. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem is állnék le ilyen pasival, de komolyan, mekkora paraszt.
2024. márc. 24. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Hát mivel még mindig vele vagy. Nem dobtad ki az eset után, nem hívtál mentőket így te ugyanolyan pszichológiai eset vagy mint ő.
2024. márc. 24. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha az érzéketlenség pszichés probléma, akkor az van neki. Sajnos nem egyedi az eset, az emberek jelentős része előfordul akkor, amikor bajba jutottakon kellene segíteni. Joggal furdal a lelkiismeret, tanulj az esetből és legközelebb segíts.
2024. márc. 24. 17:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta még (én nem ismerem a várost), hogy az egy kocsma mellett volt és alkesz az illető.
2024. márc. 24. 17:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az esetek többsége miatt az emberek általánosan kivetítve piás csövesnek nézik a kiterült embereket és közben valósabb vagy nagyobb probléma is lehet. Ha úgy ítélem meg és párom ezért nem ereszt ki engem, akkor ordenáré cirkuszt csapok. Egy lánybarátom egyszer alacsony cukor miatt esett össze és senki nem segített.
2024. márc. 24. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy idegállapotba jönnék egy ilyen érzéketlen pszichopata mellett. Követelném hogy álljon le, és ha nem áll meg akkor hívom a mentőket hogy mit láttam és hol és utána kihajítanám ezt a tetvet.
2024. márc. 24. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!