Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja az embereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja az embereket, ha valaki nem akar párkapcsolatot, családot? 29F

Figyelt kérdés
Nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy gyereket akarok, a párkapcsolatokból is elegem lett 20as éveim közepére. Teljesen jól vagyok egyedül, nem hiányzik se barátnő, se gyerek. A munkahelyemen rendszeresen kérdezik, hogy van-e már barátnőm, miért nem keresek valakit, regisztráljak fel netes társkeresőre, menjek ide meg oda ismerkedni, miért nem nősülök már meg, ha ilyen fiatalok lennének 3 barátnőjük lenne, majd megtudom mit hagytam ki ha gyerekem lesz stb. stb. Hiába mondom el, hogy nem akarok, nem is érdekel a téma, valaki mindig előhozza (van vagy 5-6 ember, akikkel amúgy jóba vagyok, ők szoktak ilyeneket is kérdezni). Miért nem lehet ezt nagyjából 1 beszélgetés után megérteni, ha valakit nem érdekel ez a téma?
2024. márc. 24. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy nyisd ki a szád! Nem mered kinyitni csak itt a kollégákat előszedni? Vissza lehet kérdezni is:

"Mi közöd hozzá?"

És ha akkor se fejezi be akkor nem veszed figyelembe, egyszer csak ráun.

"Nekem olyan érzésem van, hogy nekik az a felfogásuk, hogy egy férfinak kötelező szenvedni egy házasságban, nem bírják elviselni, hogy valaki egyedül is jól érzi magát, nem fog nyomásra se bevállalni ilyesmit."

Ez arra utal, hogy igenis azt hiszed, hogy a férfiakat elnyomják a nők. XD

Hiszen párkapcsolatban lévő férfiak/nők érdeklődnek irántad.

Miért hazudsz? XD

2024. márc. 24. 14:26
 12/19 A kérdező kommentje:

"Írtam, hogy nyisd ki a szád! Nem mered kinyitni csak itt a kollégákat előszedni? Vissza lehet kérdezni is"

Hát ha az nem elég, hogy kijelentettem, hogy engem ez a téma nem érdekel, és nem akarok barátnőt..

"Ez arra utal, hogy igenis azt hiszed, hogy a férfiakat elnyomják a nők. XD

Hiszen párkapcsolatban lévő férfiak/nők érdeklődnek irántad."

Igen, van olyan akit elnyomnak, attól még nem gondolom, hogy mindenkit.

2024. márc. 24. 14:30
 13/19 anonim ***** válasza:

De abból indulsz ki hiszen azt hiszed, hogy téged is elnyomnának! Na de arról te is tehetsz ha elnyomnak! Szólni nem mersz erélyesebben, hogy "pofa be". Nem vagy eléggé erős, magabiztos, határozott.

Ebből ered az egész.

Maradj is egyedül nyugodtan, inkább mint szerencsétlen gyerek szülessen.

2024. márc. 24. 14:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek semmit, egyszerűen csak nem jön be ez az életmód, hol itt a gond? Te se bírod feldolgozni, hogy valakinek más a világnézete, rögtön elkezdesz habzó szájjal személyeskedni.
2024. márc. 24. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Most írtam, hogy nyugodtan légy egyedül, nincs vele gond! De azzal van, hogy szerinted a házasságban lévő kolléga, vagy a többi kizárólag rossz kapcsolat van hiszen azt írtad, hogy a férfiakat elnyomják a nők. Minek beszélsz be magadnak ilyesmiket amikor ez nem mindegyes kapcsolatra igaz? Tudod, hogy nem érvényes és mégis azt hiszed, hogy úgy járnál.

Védekezel, falakkal vagy körbevéve. Légy, de nem kéne azt hinni, hogy biztosan úgy járnál mert szerinted a kapcsolatok többsége nem ér semmit. A gondolkodásmóddal van baj.

2024. márc. 24. 14:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Jó, már leírtam, hogy nem mindenkire igaz ez, de csak hajtod a magadét..
2024. márc. 24. 14:44
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Egyre kevesebb a családos illetve a gyermekes Európában, így sztem egyre kevesebb embert zavar. Ha akarsz családot akkor tegyél érte, hanem meg megvagy így is akkor igyis jó. Felnottkent más véleményével nem foglalkozunk , leszarjuk. Ideje megtanulni.
2024. márc. 24. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is inkább azt látom, hogy a szingli, gyerektelen életmód erősödik, fiatalabb generációkban abszolút. Az ilyen kérdéseket, megjegyzéseket, hogy miért nincs párom, családom inkább idősebbektől kapom, jellemzően rokonoktól, munkatársaimmal nem tárgyalok ilyen témákat.

Amúgy alapvetően szeretnék családot, de sok esetben túlzottnak tartom azokat az elvárásokat, amiket ma a társadalom a szülőkkel szemben támaszt.

2024. márc. 24. 15:26
 19/19 anonim ***** válasza:
nem érzem ,hogy ez izgatna bárkit is .
2024. márc. 25. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!