Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja az embereket, ha valaki nem akar párkapcsolatot, családot? 29F
Mert furcsa, és a külsőd nem indokolja, én pl egy kövér alacsony pasi vagyok és szintén egyedül de tőlem senki nem kérdezi ezt mert a külsőmmel baj van.
Te ok vagy és csak nem értik. Ne foglalkozz vele majd elmúlik.
Én sem értem, mi a jó abban, ha valaki állandóan csak rohangál, kapkod, stresszel hogy a felesége és gyerekei igényeit kielégítse, évek óta nem tudta kialudni magát. Mégse kérdezgetem ezzel kapcsolatban, mert neki úgy jó ahogy él, nem én szabom meg.
De te honnan tudod, hogy az összes házasság, család olyasmi mint amit leírtál? Igen vannak nagyon rossz családi/párkapcsolati viszonyok, de ellenkezőleg is igaz, hogy igenis szépen, békében, szeretetben él együtt a két fél, vagy család.
A két félen múlik minden még akkor is hogyha felvette a férfi/nő a papucs/házisárkány szerepet hiszen az egyik hagyja és a másik csinálja ahelyett, hogy külön lennének.
Viszont mint írtam abból kiindulni, hogy kinek milyen az élete butaság, igazából gyávaság. Mert ők nem te és nem a te párod, különböző személyek vagytok. Lehet azért nem értik mert látják, hogy nem mersz kockáztatni, félsz.
És azért nem kérdezősködsz mert te már eldöntötted, hogy qrva szar házassága van és csak megfelelni akar a társadalomnak, családnak legbelül.
Holott te is meg akarsz felelni és én is a társadalomnak vagy munkahelyen, vagy baráti körben, vagy anyukának. Nem kell ezt kihegyezni a párkapcsolatokra! Az egész élet elvárásokból áll. 3 évesen bedobnak a mély vízbe, vagy még hamarább a bölcsibe és aztán míg élsz mindig meg kell valakinek/valaminek felelni.
Az nem is gond, hogy neked utód nem kell, ne legyen, nem kötelező. Igazából partner se!
De nem igaz, hogy aki kapcsolatban van csakis rosszul élhet, vagy megszokásból, muszájból van.
Nekem úgy jön le személy szerint, hogy baromira rettegsz, hogy megszívod párkapcsolatban és valójában szingliként is az életed.
Nem vagy megelégedve vele.
Hm, de attól, hogy rákérdez bárki, hogy miért nincs se az, se amaz nem 100%, hogy rosszból érdeklődik, zavarja őt és ilyesmik.
Egyszerűen úgy gondolja, hogy az élet értelme az, vagy hogy a társadalom igényli.
Na de igaza van, mert valahol valamilyen mértékben abnormális 29(!!!) évesen így gondolkodni.
Oké lenne 39+ évesen, de még előtted az élet és valószínű, hogy leszel szerelmes hiába nem akarsz.
Ha nem fejlődsz, nem éredsz felnőtt ember szintjére aki tudja, hogy mitől lehet jó egy kapcsolat akkor hiába a szerelem, csalódni fogsz újra.
Azért vagy ember, hogy ismerkedj, fejlődj.
Ha meg nem akarsz rendben van, de nem kéne süketségekkel nyugtatni magad és kinyitni a szád, hogy ne hozzák szóba mégegyszer, mert nem érdekel a téma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!