Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy majdnem 30 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy majdnem 30 éves, "barátnőtlen" pasi általában többesszámban fogalmaz a programjairól, ill. egyéb dolgokat is így említ, akkor ő meleg?

Figyelt kérdés

Minden jel szerint nincs barátnője, egyedül él, és egyéb dolgokból is sanszos, hogy nem a női nemhez vonzódik (bár lehet hogy "csak" is-is).

Ilyenkor haverra / haverokra értelmezhető a többesszámban említés különböző programok kapcsán (amiken volt), illetve kajás szokások pl, VAGY minden bizonnyal a szintén férfi nemű párjára (akinek a megléte gyakorlatilag nagyon gondosan el van rejtve a publikum elől)?

márc. 22. 19:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#10-es

Biztos, ami fix alapon (netalántán idetévedhet az oldalra a bizonyos delikvens), konkrétumokat direkt nem írok, de némileg van meleges beütése az illetőnek, és én már teljesen összezavarodtam ebbe, mielőbb jó lenne tudnom a valóságot.

De amit írtál azon része nagyon hasznos, hogy ha nem is fogja ezt egy esetleges "rákérdezés" során egyértelműsíteni, maga az ha az már kiderülne, hogy a párja a másik fél (nem barát, haver), akkor az már kioffoltatná nálam teljesen ezt a srácot.

márc. 22. 20:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, nekem is volt olyan haverom, akit egyesek melegnek gondoltak, mert volt egy kis szőke festés a hajában, magas volt és vékony, szeretett jól öltözni és többnyire vidám, nevetgélős srác volt. Ettől függetlenül 100% hetero.
márc. 22. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Melegként mondom, hogy ha valaki rákérdez hogy kivel programoztam, reflexszerűen rávágom, hogy egy barátommal. Ha nem közeli barát az illető, akkor nem szeretném beavatni a párkapcsolati státuszomba, a szexuális orientációmba pedig pláne.

Ha a sráccal sokat találkoztok, bejössz neki, és szingli is, akkor úgyis bepróbálkozik nálad (vagy már meg is tette volna)

márc. 22. 20:57
 14/21 A kérdező kommentje:

#13-as:

Ez az, lehet hogy ha tegyük fel, a sejtésem nem áll messze a valóságtól, meglehet simán, hogy a srác nem akarja felfedni hogy a párja vele azonos nemű, és akkor azzal fogja megválaszolni a "helyzetet leleplezni akaró" kérdést a nő részéről, hogy "igen, egy baráttal /barátokkal voltam."

Viszont az is igaz, hogy akár így akár úgy, de ha több idő eltelte után sem közeledik a nő felé, nem próbálkozik be, akkor már amúgy is jelzésértékkel bír, hogy nincs és nem is lesz ilyen szándéka, és elenged(het)ős a nő részéről a téma (a dolog meddő volta miatt).

márc. 22. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"nem teljesen közömbös számomra az adott srác"

Akkor igen. A masik lehetoseg, hogy incel a srac, de akkor lehanynad, es nem szuletett meg a kerdes :)

39F "baratnotlen"

márc. 22. 22:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Én melegként szimplán úgy beszélek munkahelyen, hogy párom. A nevét sem tudják. A profiljáról annyit tudnak, hogy álprofil és nem adom meg. Ami félig igaz, mert kicsit variált a nevével. :D (Tőlem függetlenül bőven előttem vagy kezdetekben.)
márc. 23. 10:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha mással megyek programot csinálni, többes számban beszélek, mindegy, hogy akivel megyek, az a párom, az anyám, barátaim, unokatestvérem... akkor is így tettem, amikor egyedülálló voltam. És nem, csak emiatt nem lettem nőként leszbikus.
márc. 25. 16:00
 18/21 A kérdező kommentje:

de ha olyan programokról van szó, amelyeket azért inkább a párjával csinál az ember (feltételezhetően), nem egy sima baráttal /haverral...

Azért rá lehet kérdezni hogy kit ért alatta, nem? Nincs abban semmi..

márc. 25. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:

18: olyan program nekem a Valentin-napozáson meg a dugáson kívül nem nagyon jut eszembe. Összes többi típusú programra simán járnak másokkal emberek (utazás, színház, mozi, főzőkurzus, esküvőre járás, étterem)...

Munkahelyen rá lehet kérdezni, ha olyan viszonyban vagytok, tehát más típusú bizalmasabb témát is megkérdeztek. Ha nem, akkor baromira nem profi és lepcses szájú pletykás vénasszony, tolakodó hatása van.

márc. 25. 16:47
 20/21 A kérdező kommentje:

#19-es:

Ami engem illet, én állok a legtávolabb a "lepcses szájú pletykás vénasszony" típustól.

Azt hiszem vagyunk olyan viszonylag, hogy egy szóbajövő témára rá tudjam fűzni valahogy ezt a kérdést (na de ugye a megfogalmazás nem mindegy), hogy egyáltalán van-e párja, az kiderüljön.

(Végülis az, hogy milyen nemű, valószínűleg már kevésbé fog számítani, ha már úgyis foglalt 100% bizonyosságra)

márc. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!