Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bevonzani egy olyan párt akire mindig is vágyott az ember?
Úgy értem, ha jelenleg nincsen körülötted olyan aki az eseted lenne.
Értem mindig azok a nők vannak oda akik nekem nem tetszenek.
Hogyan lehet ezt megváltoztatni arra, hogy az vonzódjon hozzám aki nekem is tetszik külsőleg és belsőleg is?
Ismertek olyat akinek ilyen téren változás történt az életében?
#28: "Èn úgy èrzem már találkoztam az ikerlàngommal. Lelkileg iszonyú erős vonzódást és szeretetet èreztem"
Csodás. Újabb eset, amikor valaki a "szeretet" szót a kanosság szinonimájaként használja. Van még lejjebb?
#31 voltam, kérdező! Ajánlom figyelmedbe az alábbi dalszöveg sort:
"Did you know that true love asks for nothing?"
Tudtad, hogy az igazi szeretet semmit nem kér (a másiktól)?
29#
De pont ez volt, hogy a munkahelyen találkoztunk én pont felmondtam mikor oda jött. Sosem felejtem el mikor megláttuk egymást és ahogy rám nézett. Utána csak az én társaságomat kereste és kb 2 nap után úgy éreztem mintha már 10 éve ismerném. Kb egy hét múlva figyeltem meg, hogy sokszor fél szavakból vagy egy nézésből már tudjuk, hogy mire gondol a másik.
Ő is elismerte, hogy nagyon jól ismerem őt mert mindig tudtam, hogy milyen helyzetben mire, hogy reagálna.
Ès ami engem is meglepett, hogy lelki síkon éreztem iszonyatos vo zódást iránta. Mintha a másik felem lenne.
31#
Nagyon is tévedsz úgyanis pont, hogy vele kapcsolatban nem a szex motivált. Egy szimpla beszélgetés közben és után is szárnyaltam napokig. Sokkal többet ért vele egy beszélgetés mint mással 10x lefeküdni.
Lelkileg kötődtem hozzá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!