Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bevonzani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet bevonzani egy olyan párt akire mindig is vágyott az ember?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha jelenleg nincsen körülötted olyan aki az eseted lenne.

Értem mindig azok a nők vannak oda akik nekem nem tetszenek.

Hogyan lehet ezt megváltoztatni arra, hogy az vonzódjon hozzám aki nekem is tetszik külsőleg és belsőleg is?

Ismertek olyat akinek ilyen téren változás történt az életében?

2024. márc. 19. 14:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%

A Vonzás törvénye nemcsak a szerelmi kapcsolatokra épül utolsó hanem a békére, boldogságra, egészségre, bőségre, sikerekre is. Ami te vagy, úgy értve mint az energia rezgésed azt is vonzod be. Ha nagyon alacsonyan van és nem tolod felfelé akkor ott maradsz. Persze az, hogy hová születsz, milyen a neveltetés, személyiségi vonásod játszik szerepet az egészben, de nem egy és nem kettő szegény emberből lett sikeres és gazdagból is csóró. Szóval amilyen vagy és mennyire vagy hajlandó fejlődni a lényeg.

Az "ikerláng" kapcsolat nem egy életre vonatkozik az ezotéria szerint hanem sok-sok múlt életre visszamenőleg és hiába találkozol vele ebben az életben ha nem fejlődtél, fejlődött, vagy mindketten olyan szintre, hogy együtt legyetek életetek végéig. Mindenkinek megvan a maga feladata, sorsa és még nem éred el, nem haladsz lelki szinten addig leszületsz földi síkra.

Ebből nem tudom micsoda igaz, vagy, hogy egyáltalán igaz-e, de olvastam róla.

2024. márc. 19. 18:41
 22/34 anonim ***** válasza:
19-nek szántam.
2024. márc. 19. 18:42
 23/34 anonim ***** válasza:
A pár az 2 ember.
2024. márc. 19. 19:20
 24/34 A kérdező kommentje:

11# Èrtem, de ha én eldöntöm, hogy Piroskával akarom leélni az életemet, de Piroska meg úgy gondolja, hogy ő annyira szép, hogy csak egy elitt csalàdban nevelkedett, gazdag fèrfivel àll össze akkor akarhatom én nem fog menni.

Mind a két félnek akarnia kell és ez a ritka nálam sajnos. Mindenki màst akar. Akit én nem akarok az engem akar.

2024. márc. 20. 08:06
 25/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, konkrét embert nem fogsz tudni bevonzani, az már boszorkányság.
2024. márc. 20. 08:14
 26/34 anonim ***** válasza:
75%

#24:

Pontosan azért van szabad akarat, mert mindenki eldönti, hogy kivel akar együtt lenni (kivétel a prostitúció, szexrabszolgaság).

Nincs szerencse, csak azzal etettik magukat az emberek. Ha neked az jár az eszedben, hogy mekkora lúzer vagy, peches vagy akkor az is leszel. Ha tojsz az egészre, nem görcsölsz agyba-főbe, egyszerűen csak ismerkedsz mindenféle cél nélkül, megfelel neked az ismérősi, baráti kapcsolat is akkor annál inkább magabiztosabb, jókedélyű, kiegyensúlyozottabb vagy és ha mit tudom én bemutat Katinak egy barát, ismerős és bejöttök egymásnak akkor lehet belőle valami, sőt boldog és hosszú távú házasság is ha mindketten érett, egészséges lelkületű emberek vagytok. Lehet munkahelyen ismerkedsz meg valakivel. Te mész oda dolgozni és a másik is, saját döntés, szabad akaratból.

(Még akkor is rábeszél ismerős, családtag mert belemész.)

2024. márc. 20. 08:22
 27/34 anonim ***** válasza:
64%
Akinek én kellek, az nekem nem, aki nekem kell, annak én nem - ez is annyira tipikusan a szerencse hiánya amúgy. Persze itt azzal szokás basztatni az ilyen helyzetben lévőket, hogy nem jól lövi be a szintjét, pedig a legtöbbször szó sincs erről. A kölcsönösség hiánya nem csak abból fakadhat, hogy az egyik "jobb", mint a másik.
2024. márc. 20. 08:23
 28/34 A kérdező kommentje:

19#

Èn úgy èrzem már találkoztam az ikerlàngommal. Lelkileg iszonyú erős vonzódást és szeretetet èreztem, talán még érzek is felé, de sajnos elkéstem. Már férjnél volt mire találkoztunk.

Ő is elismerte, hogy azt érzi amit én egy ideig ment a hülyítés, de a férjével maradt akitől már van két gyerek.

Remélem van még egy ikerlángom akit meg tudok találni.

2024. márc. 20. 08:27
 29/34 anonim ***** válasza:
50%

Csak egyetlenegy ikerlángod van és ezotéria szerint a célja az egész kapcsolatnak, hogy tapasztaljon, fejlődjön mindkettő fél. Ebben az életben nem jött össze, de lehet a következőben se fog, mert nem vagytok olyan mértékben "fejlettek" még. Egyébként úgy írják le, hogy nem szeretet érzése ragad el hanem olyan érzés mintha ismernéd nagyon-nagyon régóta (múlt életek sokasága) és hogy a másik feled, sőt, hogy EGY lélek vagytok kettő testben. Hogy most ebből micsoda igaz ki tudja. Az ikerláng "megfelelője" köznyelven az "Igazi/Nagy Ő" és csak egy van belőle. A többi szerelem, vagy akár hamis szerelem (fellángolás, vonzalom) csak azért van mint amit írtam az elején:tapasztalás, fejlődés.

Szerencse nincs, a rezgésszinted "dönti el" és te, hogy kicsoda felel meg, lásd a"szerelem első látásra"/megmagyarázhatatlan vágy egymás iránt első perctől fogva és hasonlók.

Amúgy mindenkinek nincs ikerlángja, mert az ezotéria szerint nem élt még annyi életet, hogy valakivel az előző életeiben "szövetséget" kötött volna.

Persze a lelkitárs nem egy és ugyanaz vele. A lelkitárs csalóka, mondhatni "hamis" hozzá képest, de lehet simán baráti kapcsolat, lelki síkon összhang és a "lelkitárs" nem szól öröklétről, csak a tapasztalat, fejlődés gyanánt jön képbe szintén (:D).

2024. márc. 20. 08:41
 30/34 anonim ***** válasza:

"bevonzani egy olyan párt akire mindig is vágyott az ember"

Élsz, vagy, és megmutatod magad.

Majd ő is.

Sajnos nem mindig megy egy perc alatt, lehet, hogy évtizedek kellenek.

2024. márc. 20. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!