Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bevonzani egy olyan párt akire mindig is vágyott az ember?
Úgy értem, ha jelenleg nincsen körülötted olyan aki az eseted lenne.
Értem mindig azok a nők vannak oda akik nekem nem tetszenek.
Hogyan lehet ezt megváltoztatni arra, hogy az vonzódjon hozzám aki nekem is tetszik külsőleg és belsőleg is?
Ismertek olyat akinek ilyen téren változás történt az életében?
Pszichoterápiával és önfejlesztéssel.
Amíg a saját nyomorodban dagonyázol, addig semmi sem fog történni.
Pont erről van szó, hogy ha az embernek nincs szerencséje, akkor újra és újra csak lezárja és keres tovább...
Hozzátenném még, hogy ez is elsősorban társkereső aktív használata mellett működik így. Aki nem társkeresőzik, az élőben nem feltétlenül olyan gyakran ismer meg új embereket, akikkel egyáltalán felmerülhet, hogy belekezdjen valamibe. Olyankor úgy néz ki a "kiszórós" játék, hogy jön valaki, akiről aztán kiderül, hogy el kell engedni x okból kifolyólag, és ezt követően eltelik egy hosszabb idő, mire megismer egy újabb valakit, aki szóba jöhet, de akiről aztán ismét kiderül, hogy... És így szépen eltelnek a pártalálás szempontjából legjobb évei az embernek, 30 fölött meg már azzal szembesül, főleg ha nő, hogy elkésett, mert mindenki foglalt és gyerekezik, aki jó lehetne.
Nálunk ez teljesen váratlanul jött be. Igazából a páromnál. A párom rengeteg rossz kapcsolaton volt már túl, és teljesen elengedte, hogy boldog legyen, hogy szerelmes legyen stb. Én teljesen váratlanul érkeztem meg az életébe, és megmutattam a boldogságot. Azóta van 2 gyerekünk. 11 éve együtt vagyunk.
Lehet kérdező, hogy ha nem erőlteted akkor jönni fog.
Sziasztok.
Lakatos vagyok, vagy ahogy a barátaim hívnak Poszeidon.
Már sokszor jártam jósnőnél és ő hívta fel a figyelmemet az ikerláng jelenségre, ami kimondja, hogy minden embernek van egy lelki társa valahol a világba és egész életükbe egymást keresik. Ez lehet a Vonzás törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!