Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 37 éves férfi miért vonzódhat jobban egy 44 éves anyukához, mint egy 29 éves egyedülálló csajhoz?
A 37 éves férfi egzisztencia szempontjából instabil, lelkileg kicsit fáradt férfi, aki nincs meg kapcsolat nélkül.
A 44 éves anyuka épp elvált, nyakán van egy csomó adósság, egy kamasz kislány és egy 4 éves kisfiú, de van saját lakása (jelzáloggal).
A 29 éves nő albérletben lakik egyedül, de jó állása van, ránézésre látja az ember, hogy jó anyagi helyzetben él.
Az anyuka nagyon erős jellemű, iszonyatosan féltékeny, és szinte papuccsá tesz minden férfit maga mellett. A fiatalabb csaj nyugodt, nem bánja ha nincs elköteleződés, lazán fogja fel a dolgokat, tehát szöges ellentétek. Az anyuka nagyon jól tartja magát, tetovált, hosszú fekete hajú, piercinges, stílusos, sportos vékony alkat. A 29 éves nő barna hullámos hajú, teltebb formákkal. Tehát nem kövér, csak nagy a melle, feneke, combja. Régóta nincs senkije ezért önálló, mindent maga ért el az életében.
Mi az indok, amiért vonzóbb lehet az anyuka egy 37 éves férfinak? Akinek amúgy eléggé gyermeki a szíve, a felfogása, mindene... Aki ismeri inkább 27 éves srácnak tippelné.
(Amúgy az igazi sztori az az, hogy mindkettővel kavart egyszerre)
"nagy a melle, feneke, combja"
Keress mást malacka. Pl. engem.
Mert egy telet nő is kövér sry de ez van. A pasik többsége a törékeny nőies nőket szereti. Ez a divat legyen kicsi kerek feneke és kicsi formás kézbe illő melle.
A fekete egyenes haj is divatos manapság.
Akin már akár csak 5 kg felesleg van az nem duci, telet hanem hombár! Ezt el kell fogadni és tenni ellene edzéssel és kalória deficites étkezéssel. Megszoksz vagy megszöksz.
Álljunk már meg, nem mindegy ki vagyok a sztoriban, vagy hogy miért írtam ki a kérdést?
Aszerint formáljátok a véleményeteket, hogy ki vagyok, nem az alapján amit gondoltok? ... Ez nem egy fórum hogy elemezgessük, hogy ki vagyok én. Vázoltam egy szituációt, szimplán megkérdeztem mi a véleményetek, és cső. Nem kértem se tanácsot, se személyeskedést. Akár lehetne úgy venni hogy a szomszéd Marikátokról szól, hót mindegy.
Normális válaszadóknak köszi.
#15 Még jó, hogy minden férfi csupa izom, hiszen egy igazi férfi maszkulin, erős, nagydarab, férfias és kigyúrt.
Ja vagy vannak vékonyabbak? Hát sajnálom, egyél több fehér húst és járj el edzeni. Ez a divat. El kell fogadni.
Van rajtad 5 kg felesleg? Szintén van egy rossz hírem...
Figyelj!
Szerintem a férfiak többségének igazából édes mindegy az is, ha a lány egzisztenciálisan, illetve életvitelt tekintve nem top kategóriát képvisel,amennyiben kellően dekoratív és rendelkezik azzal a bizonyos kisugárzással, ami
megpörgeti a pasik agyát.
Tehát senki nem nézi közölük, milyen a paprikás krumplid vagy mennyire élsz konszolidált életet, mennyire vagy jó fej meg okos. Nem számít, ha takarítasz, megfelelő adottságokkal ezt tudod kompenzálni a szemükben...
Ilyen szempontból szívás, ha te kardigánban meg szemüvegben szerénykedsz egy monitor mögött, ettől még sajnos nem válsz femme fatal - lá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!