Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan emberrel, aki elkövetett már agresszív bűncselekményt?

Figyelt kérdés
A kérdés teljes mértékben elméleti és nem rólam szól szóval nem kell rögtön jelenteni. Tényleg érdekelnek a válaszok. Olyasmire gondolok hogy gyilkossági kísérlet, súlyos testi sértés vagy más ami ilyesmi súlyú. Az is érdekel hogy a válaszolók milyen neműek mert azt tapasztaltam hogy férfiaknál azonnal kizáró ok ha egy nő ilyenre képes, de férfi nemű sorozatgyilkosoknak viszont mindig több tucat női rajongójuk van szóval feltételezem hogy aki még csak nem is ölt ténylegesen annál még inkább ez lehet a helyzet.

márc. 16. 22:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%

Valószínű azért van egy csillagod, mert incelként hirdeted magad.

Szerintem ezt gondold át.

márc. 16. 23:26
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
Akkor leírom mi a valóság, én pár évet leültem fiatalon, kutya nem foglalkozik vele ha megtudja, nem a múltban kellene élni sok embernek. Civil életben senki nem gondolná rólam egyébként, nem is merem leírni hol és mit dolgozok, maradjunk annyiban eléggé fontos mérnöki munkát végzek. Ha valaki esetleg a múltam miatt nem kíván velem kapcsolatba lépni, az az ő problémája.
márc. 16. 23:31
 23/28 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ miért. Ha pl önvédelem vagy másokat védett akkor beleférhet ilyesmi.

Amúgy a megállapításod ott hibázdik, hogy sokkal kevesebb női sorozatgyilkos van. Akik vannak azok sem valami szépek (legalábbis akik így nekem hirtelen eszembe jutnak). Tuti hogy a szép női bűnözőknek is ugyanúgy lennének férfi rajongóik. Fiktív példa, de Harley Quinn karaktere is mekkorát megy mostanában.

márc. 16. 23:40
 24/28 anonim ***** válasza:
79%

Ahogy sokan írták, számítanak a körülmények. Ha például önvédelemből, vagy másnak a védelméről van szó, baromira nem érdekelne.

Amúgy meg én is képes lennék erőszakra, ha valaki bántaná egy szerettemet, legyen az ember, vagy állat. Pedig egy végtelenül türelmes ember vagyok, iszonyú nálam kihúzni a gyufát.

márc. 17. 03:24
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem számitanak a korulmenyek. Ismerek olyat aki nevelőapával nőtt fel aki abuzálta terror volt es felnőve beverte az orrát hogy eltört es vnj maradando baja lett.

Ilysneket sokszor bíroságokon is elnéznek ha több éves/évtizedes abuzálás után valaki végleg kiborul mentálisan. Kegyelmet is kapott már olyan csaj is aki a szülőjét ölte meg.

De mai nap a pasi: veri a nőit. Aztán ezzel leállt házas lett. Aztán elváltak. Láthatásokon veri a gyereket..dührohamos.

Érthető volt hogy behúzott az abuzáló terrorizáló nevelőfaternek? Igen az.

Mégse egy nemes jellem a pasi hanem bántalmazó.

Aki képes arra már, hogy túlmegy törvényi határokon és testi sértéseket mer okozni annak már nincs meg az a gátlása hogy ne tegye meg bárkivel bármikor saját jogon önmagát felhatalmazva azt. Az ő igazságérzete szerint. Ha akár hamisan ugy erzi csalja a nője jogosnak érzik ezek az ütést akkor is. Vagy bármely más szituban is.

Aki ütni mer abban gátlások nincsenek. Nincs meg az fék, ami másokban megvan. Mondhatni amig nem üt valojában szívességet tesznek.

márc. 17. 07:38
 26/28 anonim ***** válasza:
35%

A másik meg aki pl a szeretteit védi es ölni tudna. Erre szintén a bántalmazók képesek is.

Amikor baj van valakivel pl bántanak vkit. Senki meg se mozdul a zaklatókat nem lehet lerázni, a rendőrség is tehetetlenkedik eltusolják amig vér nem folyik.

Leginkább bantalmazók képesek arra hogy nekimenjenek bármikor bárkinek.

I.Ha bajban vagy felhivod anyád az rendőrt ugyvedet hiv stb és kozben agyonvernek szépen.

II.Ha bajban vagy es felhivsz egy bántalmazót 2 perc alatt ott van, hiv masik 10 embert ha kell és szétvernek mindenkit.

márc. 17. 07:43
 27/28 anonim ***** válasza:
33%
Atto még nem lesz megbizhatobb az aki mellé kiállnak hogy igaza volt, hogy ütött. Annak már megvan a képessége önhatalmúlag bántalmazni másokat. Ha mások vállbaveregetik ez miatt akkor se jobb ember mint a többi verőember.
márc. 17. 11:18
 28/28 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon nem mind1 miért.Ha megcsalta a nője,és ezért szétverte,netán rabolni akart vagy ilyesmi,bántott egy ártatlan embert,akkor nem.

Ha valaki bántotta a gyerekét,anyukáját stb,és azért tette,még meg is érteném.

márc. 18. 23:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!