Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan emberrel, aki elkövetett már agresszív bűncselekményt?

Figyelt kérdés
A kérdés teljes mértékben elméleti és nem rólam szól szóval nem kell rögtön jelenteni. Tényleg érdekelnek a válaszok. Olyasmire gondolok hogy gyilkossági kísérlet, súlyos testi sértés vagy más ami ilyesmi súlyú. Az is érdekel hogy a válaszolók milyen neműek mert azt tapasztaltam hogy férfiaknál azonnal kizáró ok ha egy nő ilyenre képes, de férfi nemű sorozatgyilkosoknak viszont mindig több tucat női rajongójuk van szóval feltételezem hogy aki még csak nem is ölt ténylegesen annál még inkább ez lehet a helyzet.

2024. márc. 16. 22:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet úgy gondolkodni, ahogy akarunk, kedves kérdező?

Te szabod meg?

Én elkövettem ilyesmit, és igazából én vagyok az, aki nem kezdene olyannal, aki nem értene meg, ha egy szép napon elmondanám neki, és azt is, hogy miért tettem.

2024. márc. 16. 22:40
 12/28 anonim ***** válasza:
98%

A körülmények azért számítanak.

Aki például bántaná a cicám annak eltőrném az összes végtagját. Leszarnám ki mit gondol.

2024. márc. 16. 22:45
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Inkább a halál
2024. márc. 16. 22:46
 14/28 anonim ***** válasza:
34%
Nagy szavak, pici és beszűkült emberektől.
2024. márc. 16. 22:49
 15/28 anonim ***** válasza:
37%

Figyelj, most itt mindenki azt fogja írni, hogy nem, a valóságban meg van azért böven olyan nő, aki összejön ilyen emberekkel, nyilván bizonyos rétegben.

Emlékszel a nőre, akinek kinyomta a szemét a pasija? Vagy arra, aki lefotózta, hogy a pasija szanaszét verte az arcát. Na, ezeknek is ilyen börtönviselt agresszív pasija volt, aztán mégis tuti azt mondták volna itt erre a kérdésre, hogy áh, soha, mint ahogy még sokan mások.

2024. márc. 16. 22:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés alapján nem feltétlenül valami nőverő, börtönviselt alakról van szó, ezért mondjuk többen is, hogy számítanak a körülmények.

Szóval igen, nagy szavak.

2024. márc. 16. 23:05
 17/28 anonim ***** válasza:
61%
#15 simán lehet valaki úgy is agresszív, hogy nem börtönviselt. Sajnos vannak, akik az elején megjátsszák a törődő pasit és csak később mutatják ki a foguk fehérjét, amikor már késő.
2024. márc. 16. 23:15
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Ted Bundy, Richard Ramirez, Jeremy Meeks.. folytassam?

Ha jól néz ki, akkor semmi nem számít, a nőknek az erkölcs csak egy mentség, egy kifogás, amit akkor vesznek elő, ha valaki nem jóképű. Alfáknál semmi nem számít, az sem, ha sorozatgyilkos, mondhatnak bármit, ez a valóság.

26/F incel

2024. márc. 16. 23:20
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

De nem is erről volt szó, hogy kapcsolatban bántalmazó.

A kérdésben annyi szerepel, hogy elkövetett már agresszív bűncselekményt, az nincs benne, hogy milyen okból és kinek a sérelmére.

Én pl. elkövettem, és mégse vagyok agresszív, veszélyes személy, és nem csak játszom a törődőt párkapcsolatban és soha nem is lennék bántalmazó.

2024. márc. 16. 23:21
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#18 nektek se számít, ha egy nő idegbajos, buta vagy csak kihasznál, ha jól néz ki :D
2024. márc. 16. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!