Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha még egy férfi sem közelítet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még egy férfi sem közelített felém, akkor az azt jelenti, hogy ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 21 éves lány vagyok és még egy férfi sem közelített felém. Igaz,hogy soha nem megyek szórakozni, mert félénk vagyok és tele vagyok gátlásokkal.

Én szerintem az arcom ronda és ezért nem közelítenek soha. Vagy azért, mert nem járok olyan helyekre?

2024. márc. 16. 13:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, valószínűleg az a probléma, hogy nehezen megközelíthető vagy.
2024. márc. 16. 14:23
 12/23 anonim válasza:
Az elmúlt félévben ez már legalább a harmadik ilyen kérdésed (vagy regisztrációd az oldalra). Ne foglalkozzatok vele, kidobott idő.
2024. márc. 16. 14:24
 13/23 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi, 9 és 10
2024. márc. 16. 14:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"a félénkség, gátlásosság egy nőnél nem jelent problémát"

Ez még gyk-s mércével is az egyik legnagyobb ostobaság, amit olvastam. xddd

2024. márc. 16. 15:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. márc. 16. 16:23
 16/23 anonim ***** válasza:

14: Ne hagyd már le a végét: HA jól néz ki.

Bár abban sem vagyok biztos, hogy nem fogalmaztam félreérthetően: arra gondoltam, hogy egy nő, ha jól néz ki, akkor nem baj, hogy félénk, gátlásos vagy igazából bármilyen, mert a férfiak mindezt pont leszarják, akkor is rámennek. Nyilván fordítva nem igaz; ha férfiról van szó, hátrány lehet a félénkség és gátlásosság, valóban ostobaság ennek az ellenkezőjét állítani, de ez nem is állt szándékomban.

2024. márc. 16. 16:24
 17/23 anonim ***** válasza:

#16, nem vagyunk bogarak, hogy rámenjünk a nőkre, mint döglegyek a húsra.

Bizony fontos a belső is. Még a külső is. Külső és belső együtt alkot egy egészet. Ezért van hogy nálam az elhízottak labdába se rúgnak, mert ugye ez egy belülről kezdődő mentális betegség tünete. Legalábbis olyan jó 90%-ban biztosan

2024. márc. 16. 16:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Küldenél képet esetleg? Úgy könnyebb lenne megválaszolni a kérdést.
2024. márc. 16. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:

Küldj képet priviben és megmondom

Nő vagyok a szépségiparban dolgozom, ez a munkám

Látatlanban semmit nem lehet mondani

2024. márc. 16. 18:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Vagy pedig te tartod magad rondának a személyiségferdülésed miatt és te taszítod el őket.
2024. márc. 17. 00:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!