Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki nem dohányzik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki nem dohányzik?

Figyelt kérdés

Szóval elég sokan vannak akik csinálják. Én például nem és az érdekelne, hogy mennyien vannak akik szintén nem, mert minden 3.-ik ember csinálja és engem nagyon zavar. Ti hogy vagytok ezzel? Van még normális ember?

18/L

2010. okt. 25. 21:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki dohányoztam 2 évig, vizipipázni alkalmakkor szoktam, szivarozni is. De ez havi 1 alkalmat jelent.
2010. okt. 25. 21:56
 22/37 anonim ***** válasza:
A vízipipa az egyik legnagyobb b*ziság a világon. Sok nagyarcú haverral beülni valami forgalmas hely közepére, hogy mindenki lássa hogy ti most vízipipáztok... Mellesleg az is ugyanolyan káros mint a cigi, csak ezt egyesek nem hajlandók beismerni.
2010. okt. 25. 21:56
 23/37 anonim ***** válasza:
hát aki nem az faxt szív szóval van.
2010. okt. 25. 22:00
 24/37 anonim ***** válasza:

Nem mindenki csinálja azt megnyugtatlak;)Vizipipázni általában vagy nálunk vagy egyik ismerősöméknél szoktunk.Bent a szobában,esetleg ha nem fúj a szél,akkor kint a teraszon,stb.

Károsabb?Na azt azért nem hiszem,viszont az tudom,hogy ugyan úgy káros,de biztos h nem károsabb.Nem tudom,vizipipáztál már valaha?vagy láttál már müködés közben pipát?Vagy láttad már az üveget pipázás elött és pipázás után?

2010. okt. 25. 22:01
 25/37 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem vagyok már tini, hogy forgalmas helyeken vizipipázzak (a férjemmel szoktam és a barátaimmal otthon!), másrészt jobban teszem szerintem, mint az aki a megállóban a másik szemébe fújja a füstöt, és cigit cigire gyújt.
2010. okt. 25. 22:02
 26/37 A kérdező kommentje:
Én egyiket sem, tiszta vagyok:) Inni sem iszok:) Jó vizet meg ilyenek persze :D
2010. okt. 25. 22:03
 27/37 anonim ***** válasza:

21:36

Megvolt szakadva az agyad .....

2010. okt. 25. 22:03
 28/37 anonim ***** válasza:

Egy évig ment minden. Pipa, cigi, töltött cigi. Aztán szinte egyik napról a másikra már nem ízlett. Kapart, rosszul voltam tőle. Azóta a füstje is zavar, de kibírom. A társaságomban MINDENKI (atléták is!) láncdohányos módra váltanak ha valami buli, összeülés van.

Én úgy gondolom, hogy kipróbáltam, ennyi elég volt. Most sincs igényem arra, hogy szívjak.

19/F

2010. okt. 25. 22:07
 29/37 anonim ***** válasza:

Van még normális ember?

Dohányzom, ettől függetlenül szerintem normális ember vagyok.

2010. okt. 25. 22:23
 30/37 A kérdező kommentje:
Jó lehetsz attól még az, de én most azokra vagyok kiváncsi akik egyáltalán soha semmit:)
2010. okt. 25. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!