Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nem dohányzik?
Szóval elég sokan vannak akik csinálják. Én például nem és az érdekelne, hogy mennyien vannak akik szintén nem, mert minden 3.-ik ember csinálja és engem nagyon zavar. Ti hogy vagytok ezzel? Van még normális ember?
18/L
Nem mindenki csinálja azt megnyugtatlak;)Vizipipázni általában vagy nálunk vagy egyik ismerősöméknél szoktunk.Bent a szobában,esetleg ha nem fúj a szél,akkor kint a teraszon,stb.
Károsabb?Na azt azért nem hiszem,viszont az tudom,hogy ugyan úgy káros,de biztos h nem károsabb.Nem tudom,vizipipáztál már valaha?vagy láttál már müködés közben pipát?Vagy láttad már az üveget pipázás elött és pipázás után?
21:36
Megvolt szakadva az agyad .....
Egy évig ment minden. Pipa, cigi, töltött cigi. Aztán szinte egyik napról a másikra már nem ízlett. Kapart, rosszul voltam tőle. Azóta a füstje is zavar, de kibírom. A társaságomban MINDENKI (atléták is!) láncdohányos módra váltanak ha valami buli, összeülés van.
Én úgy gondolom, hogy kipróbáltam, ennyi elég volt. Most sincs igényem arra, hogy szívjak.
19/F
Van még normális ember?
Dohányzom, ettől függetlenül szerintem normális ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!