Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tetszik nektek, ha egy lány egy képen csücsörít és bevág egy tipikus pózt?
2010. okt. 25. 20:40
1/13 anonim válasza:
Engem marhára irritál és szerintem nem csak én vagyok ezzel így. Nem tudom miért hiszik hogy jól néz ki.
Woozie
2/13 anonim válasza:
igen napiszar anus mothus kategória :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem ez csúnya.Már nagyon unom ezt a csücsörítős mániát-.-"
Bocsi,lány vagyok,de gondoltam leírom a véleményemet.
15/L
4/13 anonim válasza:
undorító, és szánalmas. De én lány vagyok, a fiúk nevében nem beszélhetek.
5/13 anonim válasza:
Nekem tetszik izgatóbb úgy az egyébként is jó csaj. Ha színtelen szájfényt használ az + pont.
18/F
6/13 A kérdező kommentje:
Jó de miért lenne IZGATÓBB?
2010. okt. 25. 20:48
7/13 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom, általában az ilyen lányoknak hazdom le a csillagos eget is és még csak kúrni sem tudnak rendesen.
8/13 anonim válasza:
szánalmas: D
egyből az jön le nekem az ilyen csajokról (vagyis a legtöbbről) hogy ocska kis ribik...ennyi;)
9/13 anonim válasza:
unalmas... egyszer kétszer oké volt... de ez már tényleg egy nagy gőzölgő fekália... és még az értelmét sem látom h miért kell egy halhoz hasonlítani...
10/13 anonim válasza:
nem tetszik nekem sem, és baromi kíváncsi lennék h minek a hatására kezdték el ezt a hülyeséget
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!