Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy alacsony, vékony, bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony, vékony, bunkó parasztnak, hogy lehet dögös magas barátnője?

Figyelt kérdés

A minap láttam a buszon ezt a srácot és a csaj olyan fél fejjel volt nála magasabb, aztán a 1-2 éves kislánya mellett ott káromkodott ezerrel, meg el ment mellette egy túlsúlyos lány aki épp leszállt aztán ez a srác oda vágta a szendvicsét és azt kiabálta: "dagatt ge*ci".

A csaja normálisan viselkedett és mondta csendben a srácnak hogy a gyerekük előtt viselkedjen egy kicsit és vegye fel a szendvicset amivel megdobta azt a csajt aki leszállt.

2024. márc. 12. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Szegény túlsúlyos csaj, én inkább ezen nem tudnék túl lépni, senkinek nem volt annyi vér a pucájában hogy kiossza azt a bunkót? Te meg azzal vagy elfoglalva hogy hogy lehetett dögös nője, gratulálok.
2024. márc. 12. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy a csaj jól néz ki, ha ő is egy gyökér? Inkább az szomorú, hogy az ilyen emberek szaporodnak.
2024. márc. 12. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:

"6-os nem voltak kisebbségiek"

Ezt már nehezebb elhinni XD

2024. márc. 12. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Az életben szinte mindenki talál párt, aki keres és akar.

Az, hogy jól vagy rosszul választ, az más kérdés.

2024. márc. 13. 06:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Az elmondás alapján nekem gyanús, hogy vmi beszívott-beivott estéből született a gyerek, aztán kistelepülésen kínos egyedül nevelni.
2024. márc. 14. 14:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Én front office ügyfélszolgálaton dolgozom és szerintem nem kamu a kérdés. Én is kifejezetten sok olyan (házas)párt látok, ahol az egyik fél egy hatalmas undorító paraszt, sokszor a nők is, csini fiatal 20-40 éves csajszikák, anyucikák szájából ömlik olyan szenny, a gyerekeik előtt is simán, hogy egy flakon Domestos is kevés lenne kimosni, a párja meg teljesen kulturált és ég a másik miatt, mint a Reichstag.

Nem tudom, mi lehet az ok, én soha nem lennék képes olyannal összeházasodni, gyereket szülni neki, akinek a viselkedése miatt szégyenkeznem kell. Lehet mondani, hogy nem tehetünk a másik tetteiről, de szerintem igenis minősíti az ilyen az illető társát is, pl hogy ezek szerint ő sem túl igényes az emberi kapcsolatok terén, ha neki ez a szint belefér.

2024. márc. 27. 12:15
 17/17 Rudolf Reichenberg ***** válasza:
Troll kérdés
2024. jún. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!