Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony, vékony, bunkó parasztnak, hogy lehet dögös magas barátnője?
A minap láttam a buszon ezt a srácot és a csaj olyan fél fejjel volt nála magasabb, aztán a 1-2 éves kislánya mellett ott káromkodott ezerrel, meg el ment mellette egy túlsúlyos lány aki épp leszállt aztán ez a srác oda vágta a szendvicsét és azt kiabálta: "dagatt ge*ci".
A csaja normálisan viselkedett és mondta csendben a srácnak hogy a gyerekük előtt viselkedjen egy kicsit és vegye fel a szendvicset amivel megdobta azt a csajt aki leszállt.
"6-os nem voltak kisebbségiek"
Ezt már nehezebb elhinni XD
Az életben szinte mindenki talál párt, aki keres és akar.
Az, hogy jól vagy rosszul választ, az más kérdés.
Én front office ügyfélszolgálaton dolgozom és szerintem nem kamu a kérdés. Én is kifejezetten sok olyan (házas)párt látok, ahol az egyik fél egy hatalmas undorító paraszt, sokszor a nők is, csini fiatal 20-40 éves csajszikák, anyucikák szájából ömlik olyan szenny, a gyerekeik előtt is simán, hogy egy flakon Domestos is kevés lenne kimosni, a párja meg teljesen kulturált és ég a másik miatt, mint a Reichstag.
Nem tudom, mi lehet az ok, én soha nem lennék képes olyannal összeházasodni, gyereket szülni neki, akinek a viselkedése miatt szégyenkeznem kell. Lehet mondani, hogy nem tehetünk a másik tetteiről, de szerintem igenis minősíti az ilyen az illető társát is, pl hogy ezek szerint ő sem túl igényes az emberi kapcsolatok terén, ha neki ez a szint belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!