Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres nők közül páran hogy-hogy nem követik az "AMIT ÉN ELÉRTEM, AZT A FÉRFITÓL IS ELVÁROM"-elvet?
A nők többségének ez teljesen elképzelhetetlen, de vannak ilyen sikeres nők akik náluk sokkal vagy legalábbis valamennyivel alacsonyabb státuszú férfiakkal is beérik.
Látszólag...
De mérget vennék rá hogy vannak ott ebből problémák vagy sötét titkok.
Nem?
Nem mindenki gondolkodik ugyanúgy. Ugyanazt elvárni, amit az illető is tud nyújtani, jogos, de az is oké, ha vki megengedőbb.
Nem tudom, én mennyire számítok sikeresnek, de éltem olyan tartós párkapcsolatban, ahol a párom a felét nem kereste meg annak, amit én. Nekem nem volt gondom ezzel, neki volt. Komplexusos volt, folyamatosan panaszkodott, hogy nekem biztos nem jó, és nem győztem nyugtatni... de aztán újrakezdte két-háromhavonta minimum. Egy pár év után nekem is elegem lett ebből, mert miért nem hisz nekem, ha sosem mutatom és mondom azt, hogy zavarna a keresete, és ha el is rongyosra rágom a számat 600x, hogy nekem így is tökéletes... a végén már megsértődtem, hogy miért tart engem felszínes p...nak. Valszeg neveléséből adódott, de én már nem bírtam ezt tovább. Nemcsak emiatt szakítottunk, hanem úgy közös elhidegülés miatt, de nekem biztos közrejátszott ez az elhidegülésemben.
Mindig csak a két félen múlik, hogy olyan kapcsolat hogy alakul, ahol vannak vagyoni, keresetbeli vagy épp képzettségbeli különbségek.
# 15
Azért hiszik szerintem amúgy tévesen hogy golddigger vagy mert ez tűnik logikusnak:
- keressen min. nettó 750.000-et
- saját lakás
- autó
Egy golddiggernek ezek nincsenek és ezért a férfiét akarja használni.
Mert ha neked ezek (nettó 750, lakás, autó) megvannak, és a pasi nem kéreget tőled pénzt, nem akar nálad lakni, nem fuvaroztatja magát a te kocsiddal, nem filléreskedik veled kapcsolatban, megoldja hogy elmenjetek nyaralni együtt, programokra, elmész hozzá és normális lakásban él, emberileg is oké, akkor neked nem mindegy hogy a lakás amiben él az bérelt és csak 500 ezret keres?
Mi van ha ő ennyiből is megoldja?
16
Zavarna, mivel 30hoz kozel, már ugy keresek, hogy komolyat ... tehat, szeretnék majd gyereket.
# 17
az más ha gyereket akarsz.
Az igazából már nem az érzelmekről szól. Nyilvánvalóan a család egy gazdasági dolog elsősorban.
18
Nem gondolom, hogy elsősorban az...Hiába van a pasinak megfelelo egzisztenciaja, ha egy paraszt...és hiába normális egy pasi, ugyanugy instant elutasitas, ha nem lehet rá családi életet alapozni és/vagy nincsenek erzelmek stb. Ha egyedul maradok ezekkel az elvarasokkal, nem bánom, mert tudom, hogy sokkal boldogabb vagyok egyedul, mint a fenti 2 verzió bármelyikével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!